Jump to content

Moto Zajednica

Vladica69

Članovi
  • Broj tema i poruka

    655
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Vladica69

  1. Petak "SVETI GRAL" Subota "HH blues band, BANDX Tribute AC/DC i jos mnogi drugi, poznate bendove nismo hteli da angazujemo, pokusavamo da se vratimo korenima bajkova i time se malo razlikujemo od drugih!

    Petak vece prijatelja, besplatna klopa,a oni neka se sami pronadju i dodju! Ocekujemo vas! Free Wheels, Velika Plana

    • Podržavam 2
  2. Jes , vozio i prodao . Kad bolje razmislim ne bi varadera opet uzeo . Potrosnja mu je malo veca nego sto pruza . Na primer BMW mi je trosio skoro cela 2 litra manje na 140 . Strom mi je isto toliko trosio . Tako da najverovatnije varadero otpada osim varijante sa ubrizgavanjem .

     

    Danas sam napravio turu od 300 km i potrosnja na fazeru je 5.6 l . Naravno nigde nisam 140 preso .

     

    Za kes dogovor .

    Ne slazem se sa tobom kad je Varadero u pitanju!

  3. Na skupstini kluba odrzanoj 25.05.2011 jednoglasnom odlukom je odluceno da se moto skup u organizaciji moto kluba Free Fheels iz Velike Plane odlozi ova tradicionalna manifestacija i pomeri za 2,3,4 septembar 2011! Uz to postujuci pravilnik MAS-a nicim nismo ugrozili bracu iz Sefkerina jer smo udaljeni jedni od drugih vise od 100 km! O svemu ostalom bicete blagovremeno obavesteni! Skupstina kluba FREE WHEELS Velika Plana!

  4. extra ti je masina, VFR 800 RC-46 zadnji model sa zupcanicima u razvodu, moj sledeci motor u nekoj bliskoj buducnosti :)

    Samo jedna stvar mi ne stima, 270kmh?? :stabre::staa: nema sanse da ide toliko bez neke malo ozbiljnije budzevine, samo auspuh nije dovojan za te performanse. 240kmh im je max :)

    Ne bih se slozio sa tobom, imao sam ga 2002 god. i ide dosta vise nego sto ti navodis!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja