Jump to content

Moto Zajednica

Dzonsa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dzonsa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Dzonsa

    prvi motor

    Do sada sam vozio samo skutere od 125cc i od 400 cc . U sustini odlucio sam se za 600cc zato sto sam ogranicen novcano trenutno i gledajuci stanje u Srbiji nece se to skoro promeniti pa samim tim ne zelim da kupim motor koji ce mi dosaditi vrlo brzo a mislim da je bilo koji od 125 cc bas to zelim nesto sto cu voziti bar nekoliko sezona... I slazem se sa Mikijem, ja motor zelim zbog onog osecaja kad sednes uvece stavis kacigu i zapicis negde ne znas ni sam gde samo ti i asfalt... Nije mi do toga da prolecem 300 po autoputu i 200 po naselju samo se secam kad sam prvi put video tu r6 jos neke 2003-4e godine vozio je jedan krimos iz kraja doduse jeste on divljao sa njom al ja sam sve u nekom razmisljanju da ja necu mada kapiram da te povuce sam motor ... U svakom slucaju odlucio sam se za sv650 nekako mi je najlepsi i nije skup Hvala vam na savetima ljudi bas mi je drago sto ste svi kul i podrzavate se medjusobno citam forume ove i bas je retko da se svi ovako lepo slazu pogotovo u ovo zadnje vreme...
  2. Dzonsa

    prvi motor

    Dobro necu da se pravim pametan previse, ubedili ste me Hvala vam na odgovorima! Ja se nadam da cu uspeti da kupim nesto do kraja godine pa se javljam da se pohvalim ako da Bog pozdrav svima !
  3. Dzonsa

    prvi motor

    Pozdrav svima! Ovako stoje stvari, imam 26 godina i zelim da kupim motor od 600cc ali imam poprilicno mali budzet. Trenutno sam u procesu skupljanja para i do zime cu skupiti nekih 2000-2500e... Sta mislite o R6 99-02 i o GSXR 600 isto godiste ? Meni licno je Yamaha mnogo lepsa i oduvek sam sanjao da imam taj motor tako da vise vucem na tu stranu... Tako da ako bi ste mogli pomagajte, sta da radim sta mi se vise isplati sta ce me bolje sluziti, i na sta da najvise obratim paznju kad budem kupovao motor? Inace, ne planiram da ga kupim sad pa da ga prodam sledece godine ja bih to mazio i pazio dok ne crkne :D Hvala unapred momci!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja