Jump to content

Moto Zajednica

makambiko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Ćuprija
  • Motocikl
    Trenutno bez motora

makambiko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala ti na odgovoru.Ne plaši mene doboš daleko od toga.Nego sam mislio da li je bolje uzeti sa diskom ili ne.Dobos je sigurno jeftiniji za održavanje, jedino se postavlja pitanje da li disk mnogo bolje koči od doboša ili ne.
  2. 180 evra?, da se taj nije malo zaneo.
  3. Pogledj ovde, tip prodaje delove za Cagivu provri da li ima. https://www.kupujemprodajem.com/Cagiva-River-600-1996-God--44495802-oglas.htm?filter_id=192463673
  4. U potrazi za novom mašinom, želeo bi da čujem vaša mišljenja i preporuku. Trenutni budžet mi je oko 1500E, kupovina 500cc ništa preko, zbog ekonomičnosti ništa drugo, tip motora Enduro ili Naked. Pošto mi se chopper te kubikaze ne uklapa nikako u budžet, odabir je pao na sledeće modele. Kawasaki KLE 500, Kawasaki ER5, Honda CB500 ili CB500S. Što se tiče KLE, odlučio sam se jer će se "možda" voziti i van asvalta, aili to bi bilo retko. Ono što bi mene zanimamo i vaše mišljenje da li odabrati motor sa vodenim hladjenjem ili bez, i da li odabrati motor sa zadnjim diskom za kočenje ili klasika doboš. Naravno ove modele sam odabrao jer mi se uklapaju u budžet, vizuelno mi se svidjaju a i ekonomičnost im je jača strana. Ako vi imate nešto za preporuku i bolje od ovog vrlo sam rad čuti vaše mišljenje.
  5. Veliki pozdrav za sve članove foruma. Ja sam Bojan, okolina Ćuprije, imam 42 godine. Trenutno bez motocikla , ali u potrazi. Tako da će moj prvi post biti vaše mišljenje i preporuka šta kupiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja