Jump to content

Moto Zajednica

ZX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu ZX

  • Rođendan 22.08.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

ZX's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Druze upravu si 99% (da kazemo da niko nije upravu 100% stara poslovica) i u potpunosti te podrzavam.Vidim da si procitao i odgovorio na moj post u vezi drugara koji je pao sa mog motora i izvukao debeo kraj, ako se secas tamo sam citirao ''SMINKERE" pod time sam mislio na ljude koje si ovde opisao.
  2. Sinoc sam oko 23,00 pozajmio drugaru motor (inace i on je vlasnik slicnog motocikla samo malo slabijeg ) da se provoza pred spavanje (napominjem da ni ja ni on nepijemo kad vozimo motore) inace je iskusan vozac i skoro 20 godina u saobracaju sto se motora tice. U svakom slucaju posle nekih pola sata primio sam jedan jako uznemiravajuci poziv od njega, rekao mi je da je pao sa motora i polomio nogu...u prvom momentu sam se uplasio ali znajuci njega kakav je "zajebant" pomislio sam da se sali i da hoce da me dovuce na lice mesta nebi li verovatno video nekoga koga nisam dugo. Ja i drugar smo seli na dva motora i uputili se ka Rakovici sto smo brze mogli (Ja sam vozio motor od drugara kome sam pozajmio moj motor). Ulica M.... ne mogu se setiti imena oko opstine je ona mi je ostala u secanju dok smo prolazili, drugar na drugom motoru je vodio put.Dok smo pristizali na mesto dogadjaja, video sam policisku rotaciju,kola i moj motor slupan na sred puta,istog momenta bilo mi je jasno da nije bila sala! Sleteo sam sa motora i prisao mu.Imao sam sta i da vidim u negativnom smislu, drugar je ceo izguljen ,srecom nosio je kacigu koja mu je postedela povrede glave ali ne i druge delove tela. Najgore je prosla desna noga na kojoj je bukvalno visilo stopalo a kost samo sto nije izbila iz koze, doslo mi je da zaplacem kada sam video taj prizor i izraz lica na mom drugaru. Za to vreme dok smo bili tamo proslo je jedno deset "takozvanih motorista" "sminkera" koje je bolelo uvo da stanu da pitaju treba li kakva pomoc,ne mogu da verujem.(Cast pravim ljubiteljima motora ali na zalost niko od njih nije prosao tad tuda) Sacekali smo hitnu pomoc koja ga je odvezla u Urgentni gde je zbrinut.Ne mogu da verujem da tako malo treba od zadovoljstva do nesrece. Inace njemu je izleteo pas pod tockove koji je nazalost stradao a moj drug je izvukao debeo kraj.Jos samo jedna stvar da ne pomislite da je on divljao pa udario psa,ljudi koji su bili tu dali su izjavu policiji da je isao dozvoljenom brzinom i da je pas izleteo ispred njega,znaci ne verujem da je isao brze od 60 kilometara na sat a malo falilo da ostane bez glave.
  3. Pozdrav svima, izbegavao sam do sada da se registrujem na forum posto moj matori non stop visi ovde.....ali zbog nekih stvari koje su se izdesavale odlucio sam da neko moje malo ali verovatno i vredno iskustvo podelim sa Vama..... Zovem se Djordje zivim u Beogradu i volim motore od kada znam za sebe a ozbiljnija iskustva poceo sam da sticem ove godine..... Vozim Comet 250 Gt za sada.....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja