Jump to content

Moto Zajednica

Koja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Banostor
  • Motocikl
    sprint prince 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Koja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mozda ti se samo nogostup razlabavio (popustili srafovi), meni se to desilo par puta i kad sam ga dobro stego i saltalicu naprskao WD-om nemam problema cak ni u trazenju N.
  2. Namera mi je da budem sam svoj majstor, tako sam i dosao na ovaj forum ali jos nemam dovoljno iskustva za tako nesto. znam ulje kako se menja, svecice, filteri, podmazivanje lanca i te osnovne stvari sto naucis jos ko klinac. Do sada sam vozio ladu nivu i uvek sam pare ulagao u nesto pametnije, a sada je dosao red i da uzmem motor, sebi za dusu. Dosta sam naucio ovde na forumu ali nemam prakse jos uvek, jedino da nadjem nekoga ko ima vise iskustva pa polako da naucim i ja.
  3. Platio sam ga 450e i vec 5 meseci me sluzi odlicno, vec sam presao 2500 km i sad vec je vreme za servis, otisli semerinzi, ulje je kapalo 2 meseca, juce sam se vozao i video da sad vec na momente curi ali nivo je jos skoro na max. Ostalo je sve kako treba, nemam problema.
  4. Pozdrav svima. Nov sam ovde, prelistao sam ovu temu od prve do poslednje strane i resio da se i ja regisrujem. od pre par meseci sam vlasnik (polovng) princa 250, mnogo sta sam naucio na ovom forumu sto nisam uspeo naci nigde drugde. Zanima me, ako ko zna, da li ima neki dobar majstor (servis) u Novom Sadu i blizoj okolini?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja