Jump to content

Moto Zajednica

Vlad@R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Smederevo
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vlad@R's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Srećan pazar domaćine. Nego ima li on grejače ručica i ugrađen multi display. Ako ima onda mi je taj pre dve godine izmakao za malo. Tada je na satu imao 25k. Srećno i bezbedno te služio.
  2. "Matorci" svaka Vam čast. Odlična ste ekipa. Pando uz tvoju pomoć bolo je uživanje putovati sa vama.
  3. Ako si u prilici slikaj taj dekl pa postavi sliku da vidimo kako pukotina izgleda. Ako dekl nije previše iskrivljen tebalo bi da to može da se sanira varenjem i farbanjem. Varenjem se zatvara (popunjava) pukotina i tu nema curenja. Farbanje je zbog estetike jer će od varenja da ti malo izgori farba oko vara. Skinite taj dekl i nosite to kod dobrog varioca da ti to zavari. Naglasi mu samo da povede računa da se od grejana ne ošteti prozorče za kontrolu nivoa ulja ( neznam da li je onaj providni deo staklo ili providna plastika). Posle varenja to se lepo obradi da se ne vidi gde je vareno. Kad se to lepo obradi, dekl kod farbara da se ofarba. Posle toga dekl izgleda kao nov.
  4. Kakva zajebancija da dođeš do filtera vazduha. Rasturih pola motora. Filter nije bi prljav malte ne uopšte. Samo što su su mu se ona dva bočna sunđera odlepila. Sunđeri se trnutno kisele u feriju pa kad se dobro isperu i osuše pokušaću da te bočne sunđere ponovo zalepim. Ako ne uspe negine mi novi filter. Šteta, pošto ova ovalna povšina izgleda kao nova.
  5. Komšija, ako nešto ne zagudi u februaru kao pre par godina eto nas na drumu sa kezom od uva do uva. Čućemo se naravno.
  6. Ja ih još uvek nisam probao tako da nemam nikakvo iskvustvo sa njima. Kako su se tebi pokazale i po kakvim putevima ih voziš? @Shkrba Hvala .
  7. Hvala ti. Inače motor je kupljen ovde u Srbiji i prešao je 16500 km. Na njemu zamenjen samo jedan set guma, ostalo sve fabričko. Ja presrećan. Čekam da se vreme prolepša pa na registracijau a onda ...
  8. @Gliga Šta ti je iskustovo . To za šrafove ima smisla vrlo. A za ulje sutra ću pogledati ovde kod mene po prodavnicama ima li štogod za sunđeraste filtere. A evo i slike mog motora (čisto da probam kačenje slika). Slika je sa oglasa pošto još nemam mojih.
  9. Tako sam i mislio Gligo . Potajno sam se nadao da vi iskusniji možda imate neku caku al' šta je tu je. Plastike su i sedušte su već skinuti pa ako stignem za vikend da skinem i rezervoar pa da proverim u kakvom je stanju filter. Negine mu pranje i uljenje pošto motor zadnje tri godine malte ne nije bio vožen. Kad smo kod uljenja, kojim uljem natapaš filter?
  10. Momci, Mora li da se skida rezervoar kad se vadi filter za vazduh? Meni se čini kao da će morati.
  11. Gile, Vidim da si se prošle godine zanimao za izradu centralnog štendere. Jesi li nešto uspeo da uradiš? I mene isto to zanima. Seba i dalje ne parvi centralni štender za KLE, tako da sam i ja polako krenuo u razredu štendera. Za sada sam uradi skice prema slikam i napravio model nosača na lepenci. Ne izgleda loše. Čekam malo toplije vreme da na motori proverim kako to stoji. Ako si nabavi neke merke zamolio bih te da ih postaviš ovde ili na PP, čisto da prekontrolišem ovo što radim. Ako uspem i to bude OK, postaviću sve ovde tako da kaončno rešimo probleme centralnog štendera na KLE-u. I svi ostali. Svaki savet i sugestija su dobro došli.
  12. Hvala Srle. Nije fabrban.. Zagledao sam ja malo i tvoje motorče. Lep primerak. Ali uzeo sam nešto mlađe. 2006 godište. Tu smo relativno blizu, a ja s'proleća malo planiram da obilazim tvoje kraj. Možda se i vidimo . Možda i provozamo ako do tad ne ode tvoj mezimac. Čitao sam ove pređašnje komentare o tvom i onom crnom motoru. Neverujem da je neko imao bilo kakvu lošu namer. Zato se ne nerviraj. Doći će i tvoj kupac i prodaćeš ti to. Pročitao sam ceo forum od početka i ispratio tvoje postove. Zato i kažem da je to fino i maženo motorče. Oko cene tu ne vredi pričati. To je isključivo u nadležnosti kupaca i prodavca. Za nekog je malo puna a za nekog obrnuto. Zato spusti vizir i po gasu a kupac će doći.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja