Jump to content

Moto Zajednica

ninjazx7r

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: ninjazx7r

  1. Pre 12 sati, shoyyka je napisao:

    Ima na KP-u ali su bezobrazno skupi...mislim u odnosu na cenu,ja koristim ovaj sa Aliexpresa i radi odično...čak ako staviš dva led i dva fabrička migavca:

    Screenshot_20180817-214828.png

    Jel sa 2 ili 3 pina ide? 

  2. On 11.8.2018. at 12:19, koresovac je napisao:

    Led migavci vuku mnogo manje struje i nedovoljno da aktiviraju klasican automat za migavce.Imas dve opcije, da se doda otpornik koji ce simulirati klasicnu sijalicu  ili da nadjes automat za led migavce.

    To moram ma svaki zmigavac dodati po jedan otpornik ili? U svakom slucaju msm da mi je jednostavnije kupiti novi automat za led. Hvala na odg.

     

  3. Pozdrav bajkeri. Prilikom pada motora sa nogare slomio mi se zmigavac (obicni), te ja odem i kupim nove led zmigavce,e sad imam problem kad upalim (lijevi ili desni) automatski se pale i rede sve 4 zmigavca,sad nzm u cemu je problem samo sam pokopcao zice kako su bile i to je to? Dali trebam jos dodatno nesto posto su sad led ili? Hvala 

  4. Jos nisam rijesio problem sa vrucim startom a javljam se sa novim. Kad motor postigne radnu temp.i kad povucem saug motor prima gas,tj ide u velike obrtaje,zar nebih trebalo da se ugasi?

  5. On 04/28/2017 at 21:55, Darko TA je napisao:

    U Italiji kupio USB socket, 3 izlaza, pali se svaki pojedinacno na prekidace. I ova spravica sto meri trenutno punjenje i temperaturu. Nuje skupo, a korisno. Transalp xl600v je u pitanju 2622c9f09af26e55ee14115e3308c8ec.jpg

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
     

    Kako se zove ta spravica sto mjeri trenutno punjenje i gdje ima za kupiti?

  6. Sto se tice voznje prima gas kao lud,nema da stuca,samo vruc nece da pali,sad mi rece momak koji ima isti motor  da ima neki ispod sjedala regler da je on imao isti problem i njega samo promjenuo,valjda oslabi i kad se zagreje slabo provodi struju,zaato sutra soping pa cu vidjeti dalje.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja