Jump to content

Moto Zajednica

Markoni93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Leskovac

Markoni93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ovaj od 125cc je u jos boljem stanju, kao nov je, ali je 125cc.
  2. Taj Suziki mi je ok. Da li je bolje uzeti 250cc stariji i skuplji ili 125cc mladji a jeftiniji? Oba su u odlicnom stanju, razlka u godinama je 7, a u ceni 250e.
  3. Toga sam se i plasio da ce mi biti mali. Varadro je super ali cena mi ne odgovara, tdr je ok ali mi se ne svidja bas. Za motor bi odvojio max 700e. Video sam taj Suzuki gn 125 i bas mi se posvidjao , na forumima citam da je i Honda cm 125 super motor. Ai cenovno su mnogo pristupacniji. Koji od njih je veci?
  4. Zovem se Marko inace sam student. Zivim u okolini Leskovca. Do sada nikad nisam imao motor, pa resih da kupim jedan. Bicikl vozim poluprofesionalno i tu se dosta dobro razumem dok kod motora skoro pa nista. Zato mi je veoma vazno vase misljenje. Bitno mi je da je motor udoban, i da je pouzdan. Svidja mi se model kao sto je Suzuki gn 125/250 , Honda cm 125/250. E sad, ja sam prilicno visok 193cm i 105kg tezine. Hocu li se moci smestiti na njima? Predpostavljam da je bolje da trazim 250cc? Koje su cene za njih realne? Na oglasima se bas razlikuju. Ako postoji jos neki model na tu foru predlozite slobodno. Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja