Jump to content

Moto Zajednica

X8 Vračar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2223
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: X8 Vračar



  1. vaspitani, cak nisu ni od onih koji samo udju i cute nego celim putim pricaju o opstim temama, poslu, stanju u drzavi, i na kraju samo zapale.


    Znači taxisti misle da nije normalno da neko ne priča sa njima o "stanju u državi". Još jedna misterija rešena.
    • Zbunjen 1


  2. Koje su još pojave u društvu koje se primećuju ovde u Nišu?Pošto radno vreme wolt dostavljač provodi uglavnom napolje na ulici može dosta da se vidi kakvo je stanje društva,mentalitet ljudi i kultura...Prvo šta se primeti da je napolje PREVIŠE pušača.I to bez obzirnih.Koliko puta mi se desilo da sednem na neku praznu klupicu a da neko samo sedne pored mene i zapali cigaricu...Nema veze gde ide dim...


    Zamaraš se, druže, previše oko tih društvenih pojava koje znamo i ovako. Oko pušenja moram da se složim. Isto to je tako i u svim kafanama, restoranima. Da ne kažem da se do skoro pušilo svuda bez ikakvog reda...
  3. Autobusi i teretna vozila nemaju razloga da voze brzom trakom. Čak bi možda trebala i da im se smanji dozvoljena brzina na 80 ili 90kmh iz ekoloških razloga i da tzv. profesionalni vozači ne dolaze u iskušenje da započnu preticanje.

  4. Pretpostavljam da je veće međuosovinsko rastojanje na GS...

     

    edit: hmmmm, baš i ne, prema ovome što ima na wikipediji

  5. 6 hours ago, bajker71 said:

    Nego, da li je neko od vas video "pripadnike organa gonjenja" inače jako zabrinute za našu bezbednost, u blizini neke osnovne ili srednje škole, vrtića isl., da radarom proveravaju brzinu kretanja vozila?

     

    Jel misliš na neku konkretnu lokaciju? U BG fizički nije moguće voziti brže od 50kmh radnim danom u širem centru bilo gde. Na većini lokacija je i 30kmh nemoguće, a to se sve više odnosi i na nedelju kada je ranije bio običaj da nigde nema nikoga.

    Ima 16 ležećih pored svake škole, a mislim da ih sada stavljaju i pored privatnih vrtića, što je svaka druga ulica...

    • Sviđa mi se 1


  6. ivicnjak od trotoara. Moram skoro da stanem da bih skrenuo jer ne ‚‚zavodim" levo. Oni iza mene ne vide put u koji skrecem jer je ne uocljiv i nema tabla za isti nego samo za ovaj sa zelenom linijom gde moze da se skrene prilicno brzo. 
    Zbog toga mi se redovno nabijaju u zadni kraj, vrlo cesto trube i masu prtima.


    Ako moraš da staneš, onda moraš da staneš, a može biti i pešaka tu gde skrećeš. Sad opet ako neko voli da maše prstima nije tvoj problem. Još gore ako je raskrsnica, a ne parking jer u zoni raskrsnice u gradu ne valja da divljaju, bez obzira što raskrsnica nije lepo obeležena. Zbog takve desne raskrsnice se pada na ispitu ako nema znak.
    Još će da ispadne da ovi što uleću sa manevrom žele da poboljšaju protočnost saobraćaja...
    • Sviđa mi se 1



  7. dokažemo kako ja treba da očekujem da neko ko je prešao preko pune i vozi u kontra smeru, bez ikakve


    Nećemo se ganjati. Valjda je normalno da se neko vrati iz pogrešnog smera u svoju traku.


    Ovo se desilo meni, a siguran sam i njoj, neka Sale potvrdi..



    Ovde si u pravu ako je vozilo sa sva 4 točka bilo preko pune linije i ti ga prethodno nisi video da je bio ispred tebe nego te je preticao preko pune
  8. Kad smo kod pruge, mislim da i ovu a i svaku vlast najvise je*e pruga koja ide kroz ceo Novi Beograd, zamislite koliko bi zemljista dobili da mogu da je izmeste, a i okolnom zemljistu bi skocila cena.
    Pa ta pruga je baš i rekonstruisana u brzu da dođeš vozom do kuće i to brzo. Inače, čemu brza pruga ako ti posle treba još sat vremena za put do kuće. Svuda su železničke stanice u centru velikih gradova...
    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 2
  9. 25 minutes ago, slobasuper9 said:

    Dopuna...ko je polagao za kamion zna o čemu se tu radi i kako se izvodi manevar...svakako, pri istom se treba uveriti da se radnja može bezbedno izvršiti. Ne pitaj kako znam, vucarao sam tandem mislim da je 21 ili 24m dužina i to po Belim Vodama i Železniku na polaganju. Posle toga kad sednem u kombi, kao na biciklo da sam seo.
     

     

    Meni šleper iz suprotnog smera u krivini uđe sa prikolicom u moju traku tako da autom ne mogu da prođem, a da ne siđem sa puta. I šta ja da radim osim da stanem i spominjem mu familiju???

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja