Jump to content

Moto Zajednica

Kolle

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kolle

  • Rođendan 25.07.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sarajevo
  • Motocikl
    //

Poslednji posetioci profila

171 profile views

Kolle's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Savo i mene si uplasio Slikovito opisano, mislim da je decko definitivno odustao od motora, verovatno nece vise ni bicikluda vozi ) Da bas to dodje bukvalno tako, ali ja sam se mozda pogresno izrazio u jednom od svojih postova, htjeo sam samo reci da fkt volim taj adrenalin, tu voznju, ubrzanje, brzinu i sl., ali nikada nisam divljao ulicama (sa autima) gdje je velika mogucnost da neko dr nastrada. Svako auto koje sam kucao, bilo je na autoputevima i uvijek sam, bolje jedna glaba vec nedaj Boze vise njih. Naravno, momak sam jos, mogu slobodno reci da nisam nista prosao u zivotu za razliku od vas starijih i sl. Fkt glupo je reci da mi se zivi, svima nama se zivi, ali znam u kojoj situaciji sta mogu. Naravno da ne bi sjeo na motor kao divljak odma', vremenom bi se naucio. Meni jednostavno treba taj neki motor kao preporuka da se sto prije naucim, i da mi usput ostane dobar motor koji ce me sluziti i kad steknem to iskustvo.
  2. Svi ste vi u pravu, ali posto bas dugo o kupovini razmisljam, raspitujem se, ljudi ti napune glavu sa svim, i na kraju sam ne znas sta zelis. U tome je stvar. Realno ja vec par godina imam zelju kupiti z750. Ali cisto bas iz poznavanja sta se sve desava i po ulicama ne bi zelio da ga uzmem dok stvarno ne cujem misljenje iskusnijih ljudi.
  3. Negdje 2010/11 sam sjeo na sportski motor suzuki gsx-r 1000, rodjak me je dugo vremena vozao s njim, od tad mi se probudila zelja za tim. Uvijek sam volio brzinu, svako auto koje sam vozio, "kucao sam ga", isto tako i na motoru, nikad nisam rekao sporije, vec samo brze. Zelio bi nesto sto je brzo ali relativno lahko za voznju. Jakoo puno provodim vremena na youtubu, uceci o motorima. Ali opet nije to nije mjesto gdje ja mogu da odlicim sta kupiti. Zato Vas pitam za misljenje. Vremena imam, volje ne fali ni malo tako da ..
  4. Negdje 2010/11 sam sjeo na sportski motor suzuki gsx-r 1000, rodjak me je dugo vremena vozao s njim, od tad mi se probudila zelja za tim. Uvijek sam volio brzinu, svako auto koje sam vozio, "kucao sam ga", isto tako i na motoru, nikad nisam rekao sporije, vec samo brze. Zelio bi nesto sto je brzo ali relativno lahko za voznju. Jakoo puno provodim vremena na youtubu, uceci o motorima. Ali opet nije to nije mjesto gdje ja mogu da odlicim sta kupiti. Zato Vas pitam za misljenje. Vremena imam, volje ne fali ni malo tako da ..
  5. Negdje 2010/11 sam sjeo na sportski motor suzuki gsx-r 1000, rodjak me je dugo vremena vozao s njim, od tad mi se probudila zelja za tim. Uvijek sam volio brzinu, svako auto koje sam vozio, "kucao sam ga", isto tako i na motoru, nikad nisam rekao sporije, vec samo brze. Zelio bi nesto sto je brzo ali relativno lahko za voznju. Jakoo puno provodim vremena na youtubu, uceci o motorima. Ali opet nije to nije mjesto gdje ja mogu da odlicim sta kupiti. Zato Vas pitam za misljenje. Vremena imam, volje ne fali ni malo tako da ..
  6. Pozdrav. Odma' na pocetku da se izvinem, ako sam pogrijesio mjesto za postavljanje ove teme. Vec jako dugo razmisljam o kupovini motora. Kao mali vozio sam skutere. Imam jaku zelju da kupim sebi neki veci motor. Sta mi predlazete kao pocetniku. Planirao sam kawasaki z750 2008. Ali svi realno mi kazu da ne bi trebao da bas uzmem taj motor za pocetak. Predlazu mi hondu cbr600f4i 2001+, ili suzuki bandit 600 2002-04, yamahu r6 2002+.. Da se ne varamo, svi bi zelili kupiti dobar motor, ali s malo $$$.. pa zelim neko vase misljenje. Da li da dam vise love odma na pocetku za bolji motor, ili da se "ucim" malo s jeftinijim motorima. Hvala vam unaprijed
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja