Jump to content

Moto Zajednica

Vulence

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    GSX600F, Malaguti Madison

Vulence's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Videcu sutra preko klema automobila da ga upalim malo da poradi, mozda slegne ulje ili sta vec, za sada je ceo prozorcic pun preko crte full a sipao sam samo 3.3L
  2. Vise mi izgleda kao da je prozor totalno pun, sve u svemu jos nisam palio motor od tada jer imam problema sa akumulatorom, samo kratko pitanje, u user manualu pise 3.3 litara, i to 10w-40, ja sipao 15w50, nece li to nesto da skodi ?
  3. Ok, pitanje, danas zamenio ulje, istocio staro, sipao 3.3 litara ipone 15w50, onaj mali "prozorcic" sto ima za nivo ulja, jednostavno niceg na njemu, kao da nema ni kapi ulja, da li je neko to skidao/popravljao ako moze mali savet. Hvala.
  4. Moze neka fotka tog blatobrana?
  5. Nabavio tegove original, ovaj stender se tesko nalazi moram da saznam da li moze da se koristi sa starijeg modela onaj ispod 97og onda ce biti lakse, nego on nema zadnji branik preko tocka, cini mi se da mnogo baca vodu kad je mokro, moze li se to naci, ili eventualno improvizovati sa nekog drugog motora?
  6. Mislim da cu poslusati bobana i odraditi to kod strugara s obzirom da mi se fabricki izgled bas svidja, nije tajna bobane, 2150.
  7. Pozdrav svima, juce postao vlasnik katane ( gsx600f ) 2005 godiste, interesuje me da li neko zna gde mogu da nabavim onaj srednji stender motora ( 2 noge ) i da li model pre 97 ili kako vec koristi isti, takodje me interesuju da li neko zna na rucicama volana oni krajevi, kako god da se nazivaju, na levoj strani imam desni mi fali, da li to neko izradjuje, moze da se koristi sa drugih motora ili ima da se kupi. Hvala svima u napred ako iko odgovori, smaracu sa pitanjima
  8. Pozdrav svima, pokusao sam kopati na ovu temu ali mi se cini da je neka vrsta taboo-a ili nesto slicno, ili samo nisam imao srece. Interesuju me iskustva ( ako ih ima ) sa menjanjem spoljnih plastika na motorciklima, da li pasu, ima li se gde naci da se kupe ili eventualno ih neko izlije/napravi. Specificno me interesuje model Suzuki GSX 600 F, vlasnik sam jednog 2005 godiste, maske koje poseduje su bukvalno kao nove jer je motor jako malo vozen, ipak, istoimeni model 2007+ godiste Suzuki GSX 650 F poseduje malo moderniji izgled i voleo bih vise da saznam o tome da li je moguce sa novijeg modela staviti maske na stariji. Bilo koja vrsta iskustva je dobrodosla, cak i ne vezano za taj model.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja