Jump to content

Moto Zajednica

Kondo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Montenegro

Kondo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao svima, pratim vec neko vrijeme forum i veoma sam prijatno iznenadjen svim odgovorima i ljubaznoscu Pa evo nove teme, zanima me za koji bi se motor prije opredjelili? Duga voznja , neki offroad , po gradu i tako.. Ako neko ima iskustva sa nekim motorom , ili misli da je jedan bolji od drugog , podjelite misljenje Hvala vam svakako i uzivajte u voznji
  2. Hvala puno Mnogo komentara sam procitao, i raspitao se takodje, u pravu si Pa kada bude doslo vrijeme objavljujem slike
  3. Cuo sam da je jedan od boljih za 125cc3, ali ipak ne volim taj tip motora.. Izgled me ne privlaci.. Hvala ti svakako
  4. Hvala Ako ima jos neko neke predloge, pomozite
  5. Shvaticu to bolje kada budem bio stariji Mnogi su mi preporucili te motore kao jedne od najizdrzljivijih.. Jos neki predlozi?
  6. Cao,pratim ovaj sajt vec neko vrijeme pa evo i ja nesto da pitam.. Jos malo pa punim 18 godina,i imam veliku zelju da kupim svoj prvi motor.Radio,zaradio novac, ali pored svega treba mi misljenje nekog ko se razumije.. Zelim da kupim motor 125cc(supermoto,enduro cross), ne zelim nista prebrzo(pistasi/brzalice).. Zelim da moze da izdrzi dosta dugu voznju i da fino izgleda,da ide fino po asfaltu i naravno da ne trosi pretjerano.. U obzir dolaze motori od oko 900eura.. Mnogo mi se dopao KTM duke 125 ali je preskup. KTM exc 125 , Cagiva Raptor 125 , Sachs X-Road , Yamaha Wr125X ?? Nisam siguran da li da jurim dvotaktne ili cetvorotaktne,svakako predlazite jos motora.. Mozda imam malo pretjerane zahtjeve, ispravite me ako nesto nema smisla i predlazite jos motora.Svakako hvala na svim odgovorima..
  7. Nikako.. Mislio sam koliko bi sve otprilike bilo, zajedno sa prijavom, carinom, ugovorom..Otprilike? Svakako hvala vam svima koji ste dali neke informacije Cuvajte se
  8. Nikako,mislio sam na prijavljivanje,ugovor,carina.. Cjena svega za ovakav motor i isplati li se uopste?
  9. Nikako,mislio sam na prijavljivanje,ugovor,carina.. Cjena svega za ovakav motor i isplati li se uopste?
  10. Motor je odjavljen, u pitanju je Sachs X-road 125.. Sto mislis koliko bi sve kostalo?
  11. Imas pravo.. mislis li da bi motor od 125cc izdrzao oko 400km voznje? I koliko bi carina otprilike kostala ako bih vozio nazad motor od oko 900e?
  12. Ne znam brate,tesko da se to moze dopasti nekom ko prodaje motor.. Iz Bg-a slati busom motor,ne znam.. Svakako hvala na odgovorima, ako iko ima neko rjesenje pistete.
  13. Hvala ljudi na odgovorima U pitanju je Sachs x-road 125 , nalazi se u Bg'u Ne vidim mnogo nacina da prodjem ispod 350 e minimum..
  14. Da li je sigurno s obzirom da nece niko putovati sa njime , niti vlasnik niti kupac..?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja