Jump to content

Moto Zajednica

ProkaRoka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    232
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu ProkaRoka

  • Rođendan 19.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd/Banovo Brdo
  • Motocikl
    KTM 1290 SuperDuke GT 2016

Poslednji posetioci profila

3383 profile views

ProkaRoka's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

368

Reputacija u zajednici

  1. Kupih HJC F70, posle 3 meseca ispala mi prednja plastika, pisao dobavljaču, pisao direktno njima, nikakva pomoć. Hteo da kupim, trazio 3d file bilo šta, bukvalno mi posle nisu ni odgovrili na mail, čekam još ovu sezonu pa se gleda druga kaciga, koja sigurno neće biti HJC.
  2. Dobrodošao! Savet, koje god da uzimaš uzmi u paru i da ne razmišljaš. Takođe na gumama nema štednje. Pre par mreseci sam pazario Pirelli angel GT 2 i za sada nemam zamerki, vozio po kiši i po suvom, ostavljaju dobar utisak.
  3. Iskreno za ove dve godine, jedina stvar sa kojom sam imao poteškoću, odnosno da se pokvarlio : termostat za ulje, ne računam redovan servis i ulaganja.
  4. Vlasništvo i održavanje: Motor je u mom vlasništvu 2 godine i čuvan je u garaži. Registrovan na moje ime (prenos obavezan). Tehnički podaci: Registrovan do 10.6.2025. Na 37,500 km stavljene nove gume (GT 2). Veliki servis urađen na 43,590 km. Na 46,304 km stavljen novi lanac i lančanici. Motor je održavan kod Najdzela-Hipodrom (provera moguća tamo). Dodaci i oprema: Motor ima custom holo folije, postavljene kod UB Graphic, koje služe kao zaštita (mogu se skinuti bez oštećenja farbe). Uloženo više od 1000€ u dodatnu opremu. Uz motor ide: Auspuh Arrow (originalni ide uz motor). Originalni KTM Tank torba i nosač. Originalne KTM PowerParts ručice. KTM orginalni alat Tempomat Grejači ručica KTM originalna fascikla sa uputstvom, dva rezervna originalna ključa, servisna knjiga. Stanje: Motor ima dve ogrebotine sa leve strane (vidi se na slikama). Rezervna donja plastika dolazi uz motor (nije stavljena jer sam je nabavio posle stavljanja zbog folije). Ostalo: Motor se može pogledati uživo na Banovom Brdu. Probna vožnja je moguća uz A dozvolu i 9,000€ kapare. Više slika dostupno na Viber/WhatsApp. Zamena: Zamena moguća samo za KTM SMCR 2020 i novije, uz mogućnost moje doplate (zavisi od godišta i stanja motora). Napomena: Motor se stalno vozi, pa se kilometraža može razlikovati od navedene u oglasu. Za više informacija i dogovor o gledanju motora, kontaktirajte me ovde putem poruke ili na mobilni broj : 063326362, poziv, ( Viber ili WhatsApp takodje ok)
  5. Uzitak bese, posetiti i gledati od kuce, 2025 nazalost ne mogu da posetim jer moram se posvetiti zeni a za 2026 se uveliko spremam!
  6. Dok ne bude kraj, nista nije gotovo, tako je i Hikman-Dunlop krenulo pa eto, nema ih više u ovoj trci Ako Tod nastavi ovako da brzi, lepe su šanse da nastane sranj.
  7. Uf kako lepa borba tod vs harison, suludo!
  8. Samo da ne forsira vise, da izvoza polako, nema razloga da pushuje realno, nema stopa više, ne vozi se 6 krugova, samo da odvoza zigurno i to je to još jedna pobeda za njega i to može se reći najbitnija.
  9. Javljaju da je u pabu hikman i gleda trku
  10. Ovi na tt prenosu naravno nista ne spominju, evo ih tek sada. Da, pao i ok je, tod mu disao uz vrat, ovaj pushovao i jbg, kako je moglo dobro prošlo.
  11. Ooooo koje ludilo, bukvalno mislim da ce hikman i dunlop da polupaju box večeras, tod osvaja, baš mi je drago, kida momak.
  12. Nema sreće čovek nikako, da, pričao Hikman na večeri da mu je leva šaka ugruvana jako, čak se vidi i longeta za šaku na slici koju sam kačio. Tod vozi veoma lepo, jedini koji je "blizu" hikmena. Smorio sam se malo zbog Dunlopa...
  13. Tod i Hikman već rokaju 137... suludo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja