Jump to content

Moto Zajednica

pera122

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

pera122's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. pera122

    Izbor motora

    Vozacka je u procesu uzimanja, cekam jebena dokumenta da dodjem na red da izvadim pa cu se upisati u auto skolu. Sve ovo mi nije hitno, ulozicu dosta vremena u istrazivanju pre nego sto se odlucim na nesto, taman dok uzmem dozvolu. Ne vidim potrebu zasto bi nekom ovde polagao racune koliko godina imam, kakva sam osoba, koja mi je krvna grupa niti bilo sta. Ovaj forum mi ne lici na onu emisiju gde tri gejcine vide kakav sam ja karakter i kako zivim pa mi izaberu kako cu da se oblacim. Ocigledno imamo razlicitu definiciju drustva. Meni je drug osoba koju znam vise od 15 godina i koju mogu da pozovem u pola noci da mi pomogne oko bilo cega bez navodjenja razloga, a prijatelj mi je komsija iz naselja, kolega sa posla, osobe sa kojima se druzim sporadicno. Ali eto, imam 28 godina. Hah izgleda da nisam toliko promasio sto se tice izbora. Ne zna oni motor sa "zajebanim" maskama izgledaju mi nekako nezgrapno i deluju mi kao muka za voznju po gradu.
  2. pera122

    Izbor motora

    Hvala puno na preglogu. Meni je bas Suzuki GSF600 Bandit zapao za oko, tacnije za uvo jer mi se zvuk motora dosta svideo, mada pretpostavljam da na zvuk dosta utice i auspuh a ne samo sam motor. Drugovi mi predlazu da uzmem r6 ali on mi deluje nekako prenabudzeno sa onom maskom i nekako tesko za kontrolisanje u smislu da ima vise kilograma.
  3. pera122

    Izbor motora

    Saznaćemo vremenom Ne, ne, ljudi ozbiljan sam. Sto se tice voznje odgovoran sam vozac a i cenim da nisam neka paljevina. Voznje ce biti po gradu, mozda jedom mesecno vani tako da nece biti puno sanse da cedim snagu motora bez iskustva i poginem
  4. pera122

    Izbor motora

    Pozdrav narode. Kao prvo ja sam nov u svemu ovome, ne razumem se u motore niti bilo sta slicno. Poslednji put sam vozio nekog tomosa jedno 20 metara pre 300 godina kad sam bio osnovac. Hteo bih da kupim neki polovan motor do 3000 evra, da me prodje merak. Mozda postanem i ljubitelj. Jedino sto znam je da sam predugo odlagao ovo i da ne mogu vise da cekam "idealno" vreme za takvo neko ulaganje. Bilo koja informacija je dobrodosla. Hvala puno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja