Jump to content

Moto Zajednica

Fresh Biker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Kawasaki Ninja 650

Fresh Biker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. ah covece, ode covek iz NS na tri dana i odmah se organizuje druzenje :| Kad je sledece? :^)
  2. @Mind: Uh, ne ulivaš poverenje tim rečima. Izgleda da ću spavati pored motora. Da je malo lakši uneo bih ga u stan. Svakako da ću poslušati savete koje si mi pisao. Može pićence, pa ćemo porazgovarati da daš još koji savet gde lanac neki da kupim. Setio sam se da imam jak stub u dvorištu, pa će poslužiti. Pustim ti broj na PVT. @abarth: Super, sad sam se čuo sa tom devojkom i proslediću ti njen kontakt na PVT. Ona će te dalje uputiti. Koliko sam ja upućen ona sad tu garažu koristi, ali se seli, pa će je osloboditi od 1.4. Ona će ti detalje reći. Srećno.
  3. Ja za sada znam za jednu slobodnu garažu na detelinari u ulici Janka Veselinovića, slobodnostojeća garaža, ali devojka traži 60e, pa se to meni samom nikako ne isplati sam da iznajmljujem. Tako da ako ima neko da podelimo bilo bi super. Ako ne uspem ništa da nađem na Novoj Detelinari, onda bih bilo gde tražio. Recimo za Grbavicu u Puškinovoj imam drugaricu koja izdaje garažu za 40e. Od 1.4. će biti slobodna. Možemo nešto iskombinovati. Jeste da bi meni bilo naporno sa Detelinare dolaziti tamo, ali ne bih da ostanem bez prvog motora u prvoj sezoni vožnje. Sa druge strane, ako želiš sa njom ću srediti da rezerviše garažu. Sve se možemo dogovoriti.
  4. Pozdrav društvo, Novi sam član foruma i novi sam bajker od skora, pa sam kupio prvi motor prošle sedmice i imam uobičajni problem u svetu bajkera (Garaža). Da li je možda još aktuelno traženje garaže na novoj detelinari? Sasvim mi je korektno da delimo sve troškove ako neko ima zainteresovan. Takođe, ako neko već ima mesto u nekoj garaži za još jedan motor bilo bi super. Ukoliko ima neko zainteresovan možemo se naći u Canzoni, popiti piće i upoznati se. Ja častim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja