Jump to content

Moto Zajednica

Lucicf10

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Malaguti f10

Lucicf10's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Vratim ja filter i staro crevo, upali skuter krene gorivo da kaplje iz filtera,
  2. Na to sam mislio, unutrasnji precnik creva, Gledam da uzmem ovo crevo http://www.motobox.rs/proizvodi/product/view/5/1253 nisam imao problema sa ovima sve dok majstor nije stavio ovaj filter kada je stavio filter, ne mozes normalno da vozis skuter -.-
  3. Lucicf10

    Malaguti f10

    Moze da ide lock, problem je bio klip.
  4. Pozdrav, majstor mi je bio stavio filter za gorivo, problem je to sto skuter mnogo stuca od kad ima taj filter gusi se dosta puta, skinuo sam otiso kupio novo crevo ali novo crevo je mnogo tanje, ovo koje sam imao bilo je deblje i kada sam stavio ovo novo skuter mnogo sporo nabija brzinu, gusi se zanima me koje crevo trebam da kupim koje debljine ? skuter je 2t malaguti f10 naruco sam preko sajta crevo za skuter 5mm ne znam dali je to ok ?
  5. Lucicf10

    Malaguti f10

    Pozdrav, o cemu se radi vracao sam se iz grada drzao sam na pola gasa skuter non stop i kada sam izasao na prav put polako sam davao veci gas kada sam mu nabio do kraja gas ugasio se posle toga nisam mogao da ga upalim, promenio sam svecicu stavio novu nece da upali skuter kada verglam ima struju mislim instrument tabla svetli, svetla se upale nisam proverio dali baca svecica varnicu da nije mozda do bombine ili mozda se zapusio karburator, posto mi se pre par nedelja desilo da mi je ispalo crevo za gorivo bas sa karburatora i isao sam po putu gde ima dosta prasine pa je mozda eto to uzrok, i da zelim da kazem da sam na pocetku leta imao problem sa paljenjem nije hteo da pali mnogo tesko je palio, ostavim ga da prodje dan i ujutru upali iz prve kad ga ugasis nece da upali tek sutra dan posle se to samo nekako sredilo i radilo je bez problema mozda je i bombina ? sta vi mislite sta moze da bude zelim da cujem ljude koji se razumeju jer se ja ne razumem u ovo skuter je star papiri su izgubljeni odavno stojao u garazi i ja uzeo da se zezam malo sa njim pa od cega prvo da krenem ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja