Jump to content

Moto Zajednica

Bojke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Bojke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da i ja sam brzo odustao nakon malo vise istrazivanja, ali hvala u svakom slucaju.
  2. Da, znam za nju, trebao bih nju da vozim u auto skoli, ali nikako da je nadjem na oglasima...mada s obzirom da je novija ne verujem da je za moj dzep Hvala na odgovoru svakako
  3. Da znas da sam i ja iskrivio kicmu po oglasima i yt klipovima E pa upravo za neke naked postoji mogucnost da se nabave tako limitirani, ali retko, tako da si verovatno upravu, i nisu neka opcija. A minimalno godiste opet zavisi od modela, bitno je da je stanje okej...nekako me najvise privlace Aprilia Pegaso 650 ili Suzuki DR650 ili KLR...ne znam, koje su prednosti a koje mane svakog od njih? Ovo je vec pitanje za nekog iskusnijeg nazalost Zao mi je sto se tice tog limitiranja, obojici otezava, prosto me cudi da u ovoj prevarantskoj zemlji ne moze to da se izvede
  4. Ja se evo "nepristojno" ubacujem na temu, ne zamerite... Ja sam zapravo isti slucaj kao i kolega Delija97...treba da polazem za A2, imam 20 godina, 5 puta sam se vozio na motoru a djirao sam nesto malo skuter, dakle iskustvo minimalno....... imam isto stanje razuma sto se tice brze voznje i uzivanja u pravim vrednostima motocikla, dakle glava mi je bitnija od svega, motor ide onoliko brzo koliko ja zelim a ne koliko on moze....mozda nemam toliki budzet ali opet nisam ni toliko izbirljiv! hahaha (bez uvrede) Bio bih pesrecan kada bi mi neko dao savet o kupovini prvog motora, naravno u skladu A2 kategorije. Sto se tice tipa najpozeljniji su naked ili supermoto i dualsport, ali me brine ta kubikaza i velicina. Ja sam imam maltene 100kg(-.-) i 190cm a da ne pricam o mogucem suvozacu. Dakle koja je najbolja kombinacija cene-snage-pouzdanosti (pa i lepote). Hvala svima unapred i izvinite ako sam dosadan.
  5. Zdravo svima, da se predstavim: Imam 20 godina. Ne vozim motor ali zelim da polozim za A2,zelju za motorima imam odavno. Iskustva imam malo ali nadam se da ce casovi pomoci, sve u svemu znam sta je ulog i koliko je glava bitna pa sam siguran da cu natenane da postanem sigurniji. Ne planiram odma da zajasim 600cc ali to cu znati tek kad probam. Nego, moje pitanje je vezano za ogranicenje snage na Banditu 600cc...za sad je ovo motor koji mi se najvise svidja posle mnooooogo premisljanja a jedini nacin da upadne u A2 je da se ogranici snaga. Vidim da na oglasima ima par komada koji su vec ograniceni ali se pitam da li je moguce to uraditi ovde u Srbiji? Ako naidjem na dobru ponudu a motor nema blokadu da li imam opciju da ga limitiram? Nadam se da nije tesko pitanje jer nisam nasao konkretan odgovor na drugim temama, hvala unapred!
  6. Zdravo svima, da se predstavim: Imam 20 godina. Ne vozim motor ali zelim da polozim za A2,zelju za motorima imam odavno. Iskustva imam malo ali nadam se da ce casovi pomoci, sve u svemu znam sta je ulog i koliko je glava bitna pa sam siguran da cu natenane da postanem sigurniji. Ne planiram odma da zajasim 600cc ali to cu znati tek kad probam. Nego, moje pitanje je vezano za ogranicenje snage na Banditu 600cc...za sad je ovo motor koji mi se najvise svidja posle mnooooogo premisljanja a jedini nacin da upadne u A2 je da se ogranici snaga. Vidim da na oglasima ima par komada koji su vec ograniceni ali se pitam da li je moguce to uraditi ovde u Srbiji? Ako naidjem na dobru ponudu a motor nema blokadu da li imam opciju da ga limitiram? Nadam se da nije tesko pitanje jer nisam nasao konkretan odgovor na drugim temama, hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja