Jump to content

Moto Zajednica

JNA_Ajvanho

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Šibenik

JNA_Ajvanho's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prvo da izjavim saucesce. Drugo, siguran sam da mu je kaciga bila uklonjena tokom pruzanja prve pomoci. Poznavao sam Nešu lično, kao i moj pokojni otac Jugoslav, siguran sam da nebi vozio bez kacige. Pomogao mi je u zivotu i meni i mom pokojnom ocu. Ako ikad budu uhvatili vozaca kamiona neka ga tuku do smrti. Nažalost ja sam za njegovu smrt cuo tek jucer. Jer sam se preselija iz Beograda u Šibenik. Volija bih da sam bija na sahrani da barem ispostujem to sto je bio on na sahrani mog oca. Skoro dok sam vozija biciklu neki kamion isao nizbrdo jedno 90kmh a limit je 50kmh. Presao u suprotnu traku i u krivini umalo ubio nadolazece turiste u autu. Tolko ti kreteni u kamionama i autobusima jurcaju da treba i zabranit kamione. Pocivaj u miru, druže Nešo
  2. Prvo da izjavim saucesce. Drugo, siguran sam da mu je kaciga bila uklonjena tokom pruzanja prve pomoci. Poznavao sam Nešu lično, kao i moj pokojni otac Jugoslav, siguran sam da nebi vozio bez kacige. Pomogao mi je u zivotu i meni i mom pokojnom ocu. Ako ikad budu uhvatili vozaca kamiona neka ga tuku do smrti. Nažalost ja sam za njegovu smrt cuo tek jucer. Jer sam se preselija iz Beograda u Šibenik. Volija bih da sam bija na sahrani da barem ispostujem to sto je bio on na sahrani mog oca. Pocivaj u miru, druze Nešo.
  3. Zovem se Filip, 2000 sam godiste. Ne posedujem motor ali imam iskustva u voznji 125cc, 250cc i 600cc Planiram uzeti neki od 600cc. Nisam neki ogromni ljubitelj motora jer dosta ljudi koje poznajem su izgubili zivote (jedan od njih je Nešo Filipović) Bavim se 3D game developing-om, grafickim dizajonm, itd.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja