Jump to content

Moto Zajednica

bozadrew

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bozadrew

  • Rođendan 26.02.1999.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Belgrade

bozadrew's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. @nile89 Uuu dobar dobaar ozbiljno cu ga uzeti u izbor medju prva 2,3.A mislis da je bolji direktno u konkurenciji sa RS 125? :-) @Borko&Kico Naravno bratee sve je u mozguu ako vozis pazljivo i normalno mozes voziti sve sto postoji :-3 @Dzonii1991 Dobar je Varaderoo samo nije bas po mom ukusu ali mozes li mi malko reci o njemu posto si ga imao ipak? :-) @Nile89 drugii put :-D Bas tako Nilee voleo bih da vozim vise R motore sportskee i takvee pa mi malko manje leze i privlace bar ovi tipa Varaderoo.. Vise bih voleo neki tipa Yamaha Tzr 125 ili Rs 125 i takvii :-) Hvala vam svima mnogo bracoo
  2. @VeljkoM Da daa bas cu tako.A izvini nisam znao kako da napisem msm nisam ni gledao bas sad vidim hvala ti punoo. @Acabre Znam provericuu gledao sam vec to i sta sve treba da se polozi i za dozvolu i propise i svee. @Nile89 Ejj brate sad pogledao tu Yamahu bas lep motor i privlacan deluje mi ekstra dobar.Mozes da mi kazes jos nesto kako je tebe sluzio,jel ti se kvario cesto,koliko ide,kakva mu je upravljivost? :-) Hvala svima ljudi premnogo inace najbolji stee :-)
  3. @svaler A pa kul a kakva mu je brzinaa maksimalna,ubrzanje? @VeljkoM Koliko vidim ti svi motori su coperii? Zar ne bi bilo bolje posto zelim sportske motore da vozim za npr 7-8 godina da pocnem s nekim sportskim s manjom kubikazom kao npr Aprillia Rs 125 ili npr Cagiva Mito? :-) E daa nisam ni rekao necu se ponasati kao neki od ovih nalozenih morona klinacaa. Dakle cim kupim motor kupujem i novu full face homogenizovanu kacigu,jaknu s protektorima,pantalone i svee :-) I bez kacige nigdee :-) Pratim ja forum vec duze vreme kao neregistrovan i citam i savete i crnu hroniku i nezgode i sve i jako sam dobro svestan sta mi se moze desiti. Ali mi vozaci svojim ponasanjem smanjujemo sansu za nezgodom zar ne? Mozda je ovo nebitnoo al reko samo da pomenem,meni bitnoo.. :-) Pozdrav bajkeriiii .
  4. Hvala ti puno na odgovorimaa
  5. Paa zelim u buducnosti motore tipa Honda Cbr1000rr,Kawasaki ZX6R,Suzuki GSRX 1000 K9.. Za sad mi se dopada najvise Aprillia Rs125 @svaler Znaci 125? :-)
  6. Pozdrav ljudii nov sam ovde :-) Imam 16 godina i imam jedno pocetnicko pitanjee. Planirao sam da uskoro polazem za A1 kategoriju. E sad do sad sam vozao par skutera ali me zanima da li je bolje da za mog prvog dvotockasa kupim neki skuter tipa Sprint i to ili bi bilo bolje da mozda uzmem neki motor odmah evo za oko mi je zapala Aprillia Rs50 ona ima samo 50 ccm ili mozda Aprillia Rs125 od 125ccm i sta mislite o ovim motorima?? Hvala svima jos jednom sto sam deo ove zajednice i izvinite sto su moja pitanja pocetnicka ali eto tu sam da naucim :-) Pozdrav bajkeriii
  7. Pozdrav Bjbajkerii :-) Zovem se Boza,iz Beograda sam i imam 16 godinaa.Na forum sam dosao prvenstveno da naucim sto vise o dvotockasima i da cujem sto vise toga od iskusnijih i boljih bajkeraa :-) Nadam se da cemo se lepo druzitii i jos jednom pozdrav svimaa :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja