Jump to content

Moto Zajednica

perecaneca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Yamaha DT125R

perecaneca's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. hvala, sutra cu da probam da ga upalim kad mi stigne akumulator. mozda znas je l moguce da se upali bez akumulatora. ne znam da l je slucajnost ali ja kad nema akumulatora pokusavao sam par puta, a cim stavim akumulator upalim iz prve i ako je stari bio bas star (tacnije iz 2002.) palio je redovno do danas kad budem upalio uradicu sve kako si rekao. svakako javicu ovde da li je resilo to problem ili ne hvala jos jednom.
  2. Zdravo, Mozda postoji slicna tema ali nisam znao pod sta da je trazim i kako jer i sam ne znam kako se zove taj problem. problem je u tome da motor obicno kad stoji duze (4-5 meseci) kad se prvi put upali nece da radi kvacilo, stisnem kvacilo i ubacim u prvu i on se ugasi kao da kvacilo uopste ne radi i tako me zeza ceo dan ili dva i onda od jednom sve normalno radi. Sad ne znam da l je u pitanju kvacilo, menjac ili sta vec tu sve moze da bude jer se stvarno ne razumem oko toga, ali uvek tako samo od sebe se posle nekog vremena popravi i vise nemam problem sa tim. To se desava samo kad se duze ne vozi. i imam jos jedan problem ne znam kako da otvorim cilindar gde se sipa ulje za kocnice?? srafovi su jako zavijeni ili zalepljeni i nemogu da se pomere uopste, da stvar bude gora malo su i "umrljani" evo slike. unapred hvala
  3. Zdravo, ja sam Neca, imam 19 godina i vozim Yamahu DT125R 2002. godiste. Nemam polozeno za motor a i isti nije registrovan tako da izbegavam voznju kroz grad ali po nekad i prodjem, kad se mora, nema se kud. Ovde sam da bi se druzio, pitao sta me zanima i resio probleme koje po nekad imam. Nadam se da necu da smaram i da cu naci odgovore na sva moja pitanja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja