Jump to content

Moto Zajednica

Srba Vitezovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Srba Vitezovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Izvinjavam se što ovo postavljam na možda pogrešnom topiku. Iz nekog razloga ne mogu da otvorim temu na "Pomoć prijatelja", pa molim moderatore da je prebace tamo. Momak iz Obrenovca prodaje ovaj motor: http://www.polovniautomobili.com/oglas5567974/suzuki_bulevard/ Motor je nedavno kupljen u Nišu (na slikama se mogu videti niške tablice). Ako neko zna nešto o ovom motoru - kad je uvezen, ko ga je vozio, kako je održavan... bio bih zahvalan za inforacije.
  2. Koliko vidim, novi zakon o prekršajima i ZOBS nisu usklađeni. Prvi definiše da se zabrana upravljanja motornim vozilom primenjuje na određenu kategoriju, dok ZOBS zabranu definiše za sva motorna vozila (videti npr. član 330, tačku 8 ). Poznanik u policiji mi je rekao da neću moći da vozim ni moped ako ZOBS ne bude promenjen, a vidim da LiMa ovde kaže da mu je zabrana stavljena samo na B kategoriju. Da li je moguće da, dok se zakoni ne usklade, od sudije zavisi koji će da primenjuje? To mi se ipak čini suviše neozbiljno čaki i za Srbiju.
  3. Očekujem uskoro presudu po kojoj ću ostati bez dozvole na nekoliko meseci za prekršaj koji sam načinio autom. Imam par pitanja na ovu temu, ako neko zna odgovore bio bih zahvalan: Imam dozvolu samo za B kategoriju, koja automatski podrazumeva i AM. Pošto nemam nijednu drugu kategoriju, da li ću ipak moći da vozim moped u vreme zabrane? Gde može da se nađe novi Zakon iz 2014? Na sajtu MUP-a je i dalje ZOBS iz 2009. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja