Jump to content

Moto Zajednica

milosmd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

milosmd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kada sam na motoru , ne postoji nista , niti problemi ni bilo sta drugo , samo put ispred mene i veliko zadovoljstvo , ko to oseti jednom stalno ce xoziti motore
  2. Evo da se ukljucim ja u raspravu o diskovima . Na mom skuteru sam ponekad cuo skripanje prednjeg diska vrlo slabo i to kad je hladan , nisam vodio o tome racuna . pre neki dan mi je popustila malo zadnja kocnica i ja ukocim prednjom , i primetim neko trzanje pri kocenju . Ono koci dobro i odjednom kao da zakoci malo vise i opet nastavi da koci normalno . I shvatim da je disk verovatno kriv i mogu reci da je vrlo nezgodno kada se koci prednjom sa krivim diskom nema uopste osecaj da sezakoci a da to ne bude proklizavanje , nezgodno je , mada nisam imao vecih problema samo to sto je nezgodno.
  3. Isao danas malo u voznnjicu 40 km nesto po kisi , ipak zadovoljstvo je veliko :-)

  4. Evo sad sam skinuo i rolnice izgledaju katastrofalno kockaste su dve su pukle tako da su za zamenu sigurno kajs sam premerio kada sam skinuo , malo preciznije i nije bas 17 mm ali jedva se vidi da je ispod 17 tako da ocekujem vase misljenje i savet za kupovinu rolnica koje tezine i kog proizvodjaca .
  5. A ti mi preporucujes da to promenim , ne razumem se ja toliko u to.
  6. http://www.skuteri.org/forum/topic/14861-sprint-phantom/page-2 na ovom linku je karb kao moj i objasnjenje koja je dizna za sta i probao sam sa stelovanjem prema upustvu i nije se stanje popravilo . razmisljam nesto da li moze da se desi da su mi lose rolnice i kajs pa mi slabo vuce pri startu s obziron da je presao 4000 km a nije menjano nista i kako da proverim da su lose , kako se vidi da su lose.
  7. Jesam oprao sam onaj sunder danas sam probao da podizem iglicu na najvisi i najnizi polozaj ali ni traga od onog sto je bio mada malo mi se cini kao da bolje ide na najvisem zarezu na iglici ali mala je razlika , i na kraju sam vratio na srednji polozaj . nisasm mogao da ptrebacim slike bez nekog programa snaci cu se za sutra. Hvala vam
  8. kako da mu dignem obrtaje na rucici ili na srafu z a stelovanje?
  9. Ima dva srafa na karburatoru jedan je ispod dovoda ulja pretpostavljam da je tj z stelovanje lera a drugi je sa desne strane od ovog i on je za smesu ili ne ?
  10. Kako da proverim da je do auspuha , probao sam da vozim bez njega ali isto se ponasao nema snage , samo mi je cudno zasto je posle ciscenja karba izgubio na snazi mozda sam nesto ja razstelovao dok sam cistio , kako bih mogao da ga nastelujem ?
  11. Taj zvuk se javlja kada se krece i dugo traje kao da ne moze da podigne obrtaje a i ne moze tek na ravnom
  12. Zdravo . Imam problem sa Sprint fantomom 2t lose vuce . jednom u voznji mi je samo odjednom poceo da gubi snagu i obrtaji su pali na leru je jedva radio i ugasio se primetio sam da mi curi benzin na filteru i ispod karburatora obilno kaplje , otvorio sam onaj poklopac karburatora gde je plovak ocistio trunje vratio sve kako je bilo i upalio ga i nekako je to radilo 5 dana kada sam odlucio da ocistim karburator i detaljno ga operem skinu sam sa skutera izduvao sve kanalice skinuo onaj crni deo za sauh i to izduvao apsolutno sve i dizne sve gde sam video da im neka rupica izduvapo sam je plovak sam probao rukom da li zatvara i duvao sam radi , iglica je na drugom podeoku odozdo . Sve lepo upakovao kako sam skinuo i probao , a on ni da makne nema snage krece sa nekih 3 ,ili 4 ooo obrtaja i to jedva spustim noge on samo bruji nizbrdo hoce da razvije brzinu i normalan zvuk ali po ravnom jedva nekih 5 ili 6000 obtaja a isao je 7500 do skoro bila mi je pukla ona cev gumena sto vodi od jkarburatora do usisne cevi ali to sam zamenio i stego selnama , stvarno ne znam sta da radim dizna je 68 sve je fabricko koliko ja znam cak sam probao i bez auspuha da vozim ali sve je isto . nesto sam primetio pre nekih 20 dana , kada sam stao uzbrdo da mi je jedva krenuo isti zvuk se cuo ono uuuuuuuuuuuuuu ali nekako je presao preko toga 2 ili 3 metra i sve normalno presao je nepunih 4000 km 2008 godiste da li je nesto menjano u prenosu ne znam ali vukao je lepo dok nisam skinuo karb da ocistim . Molim vas ako neko ima neku ideju , stvarno ne znam sta da radim. hvala
  13. Zdravo ja sam Milos veliki sam ljubitelj motora , vozim sprint fantom dugo pratim ovaj forum .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja