Jump to content

Moto Zajednica

BobaAprilia

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

BobaAprilia's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. mislio sam na musku ispod kormana, kada se gleda sa prednje strane motora ispod fara, desno mi je akumulator a levo alnaser. Ključ od motora ide u njega sa druge strane, zar ne? AKo sam dobro ukapirao to je alnaser???
  2. Pozdrav, imam takođe Apriliu scarabeo 125 (2000 god). Da li neko može da mi da savet kako da najlakše skinem alnaser? Ne mogu da priđem sa prednje strane šrafu, pa ne znam da li da skidam masku oko volana, da li će pomoći? Inače problem je što neće da pali uopšte, čuje se samo klik, a akumulator je skoro nov a i punio sam ga, tako da nije do njega već verovatno do alnasera. Hvala unapred
  3. Hvala na odgovoru i smernicima, probaću sam da se upustim u popravku pa ako ne ide, guraću ga do majstora. Akumulator je skoro nov, pre 3 meseca sam ga kupio, ali nisam merio napon pre i posle punjenja.
  4. Pozdrav svima, posedujem motor Aprilia Scarabeo 125 cc, 2000 god. Prezadovoljan sam sa njim ali juče kada sam hteo da ga upalim nije hteo da startuje, probao sam još dva puta i sledeći put se čuo samo klik bez verglanja. Mislio sam da se akumulator ispraznio pa sam ga punio tokom noći ali i dalje ista stvar, samo klik i to je to. Da li može neko da mi da savet o čemu se radi i ako je lakši kvar da li da se sam upuštam u to da zamenim deo jer ne vidim drugi način nego da guram motor do majstora, što mi se uopšte ne radi. Hvala unapred forumašima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja