Jump to content

Moto Zajednica

Zlaja76

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Jagodina
  • Motocikl
    Mz Etz 250

Zlaja76's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel jos stizu ponude ili mozda pao neki pazar?
  2. O Jeste mehanicki je regler u pitanju ,a steluje se onako kako pise u manualu za etz250?
  3. Imam sledeci problem sa punjenjem .Kad obrtaji padnu ispod 2000 pali mi se crvena lampica na cajgeru znaci ne puni,kad obrtaji idu preko 2000 onda je sve ok.Pre ovoga nije punio uopste pa sam ja ocistio sve kontakte i osigurace i sada puni posle 2000o/min.Jel to u redu ,ako nije u cemu je problem?
  4. Mislim da neces pogresitii ni sa jednim ,po meni onako kako vidim sa slika 251 je ocuvaniji i farba je lepsa ,hromirano krilo mala kilometraza. A sada koji ima povoljniju cenu....
  5. A jel si malo provozao taj 251 da vidis kako vuce,kako se ponasa ,pa da uporedis sa 250.Mada se vidi da su oba u odlicnom vizuelnom stanju (ipak je 251 ocuvaniji ili je sredjivan)
  6. Za taj 251 bih vrlo rado uradio zamenu bas lepo izgleda vidi se da je ocuvan .A taj lezaj ako se cuje to nije nista strasno ,nije tesk0o da se zameni .Ja sam bas na mom mz 250 zamenio gumicu od pedale menjaca posto je curelo ujle i morao sam da skinem levi dekli i taj lezaj nista komplikovano.
  7. ja se ne bih dvoumio etz je spolja fantastican a verujem da je i masina dobra jos ako je za male pare.Ja sam trazio da kupim bas etz 251 i naisao na etz 250 i pazario ga.Ulozio sam truda,para i rada u njega a i dalje ga sredjujem.Prezadovoljan sam njime a da napomenem da je i taj motor dosta stajao ne vozen i bio malo zapusten a ovaj sto si ti nasao kao ganc nov.
  8. Pozdrav svim bajkerima.Moje ime je Zlatko i zivim u okolini Jagodine.Imam mz etz 250 pre toga mz etz 150,pa colibri.Zahvalio bih se clanovima foruma u sekciji mz svet na manualima koje sam vec skinuo za svoj motor.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja