Jump to content

Moto Zajednica

samardza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

samardza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. samardza

    JawaMania

    Pozdrav svima, Prodao bih Jawu 175cc, uradjena kao coper cena 300e fiksno. Ako ima zainteresovanih javite se putem pp.
  2. Pozzz svima, Imam jin lun 150cc i imam problem sa svecicom ili sa strujom (ne znam sta je i da li je ista od toga) ali mi se desava da zamenim svecicu stavim novu i vozim par dana, onda od jednom ne mogu da upalim, skinem svecicu a ona ne baca varnicu (ili baca kao kad probije), onda stavim novu pali kao lud. Da li neko moze da mi pomogne da mi kaze sta bi mogao biti problem? Unapred hvala
  3. dali neko zna gde u novom sadu ili blizoj okolini mogu da kupim delove za adams princa unapred zahvalan.
  4. samardza

    JawaMania

    Merio sam puni na leru 6,5 v a kadajoj dam gas puni 15 16 v.Nasao sam nekog elektricara pogledace ovih dana pa javljam sta je bilo ipak hvala .
  5. samardza

    JawaMania

    Ljudi pomazite imam problem sa mojom 175-icom stalno mi perepunjava akumulator i izbacuje kiselinu kontao sam da je regler i kupio sam nov namontirao ga i ono opet isto ja reko ni taj novi nije dobar odem i kupim opet novi medjutim opet prepunjava.Ako neko zna ili je imao slican problem sta bi moglo biti pomozite unapred zahvalan.
  6. samardza

    JawaMania

    Ok hvala puno. Probacu da zamenim bombinu, odusak cu proveriti i slavinu, mada je ona nova. Jos jednom hvala javicu sta sam napravio.
  7. samardza

    JawaMania

    Ne preliva provereno je i to. Dizna u krburatoru je 50, da nije ona mala? Na klipu je poslednja specijala.
  8. samardza

    JawaMania

    Na leru radi extra, zato me i buni.
  9. samardza

    JawaMania

    477. Ne znam gde bi mogao da vuce fals. Semerinzi na radilici su novi. Akumulator je nov, dobro puni.
  10. samardza

    JawaMania

    To sam i ja mislio ali mi je sumnjivo. Ne znam da li je moguce da izgubi stuju kada dobije obrtaje? Proveravao sam i smesu i palenje sve je ok dok ne dobije obrtaje.
  11. samardza

    JawaMania

    Pozdrav svima, Potrebna mi je pomoc. Imam JAWU 175-icu i problem sa njom. Dok vozim i prebacim u cetvrtu ona mi se ugasi, to mi se i desava dok stoji u mestu i kada joj dam dva puta gas do kraja isto se gasi. Nakon toga jako tesko pali i kad upali a, upali kad drzim pun gas, radi kao "traktor" kao da joj fali goriva ili vazduha ( drnda :-) ). Inace pali normalno i radi ok sve dok ne izadjem na put ili dam joj malo jaci gas. Molim vas, ako neko zna o cemu se radi ili ima neki dobar predlog sta bi mogao biti problem, javite mi. Unapred hvala.
  12. samardza

    JawaMania

    Karbi, hvala ti puno za semu. Motor je sav rasturen jos uvek se susi boja od farbanja i sutra bi trebalo da pocnem da ga sklapam, tako da se nadam da ce uskoro biti i neka dobra slika. Sto se tice delova sigran sam da ce mi nesto trebati tj. znam da ce mi trebati javicu ti se. Jos jednom puno ti hvala za semu.
  13. samardza

    JawaMania

    Ne znam da li na pravom mestu ostavljam poruku, ali potrebna mi je pomoc posto sam vec ocajan. Kupio sam JAWU 175 model 477 u delovima i sve sam sastavio ali nemam nijednu zicu od struje. Da li neko ima semu kako ste sta vezuje? Unapred zahvalan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja