Jump to content

Moto Zajednica

Jablan88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Jablan88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Drugovi moze li neko da mi odgovori da li je suzuki freewind mali motor za moju visinu (195 cm). Isto pitanje vazi i za BMW F650. Hvala!

    1. Prikaži prethodne komentare  6 more
    2. mad_max0204

      mad_max0204

      Mislim da je to subjektivan osecaj. Meni sa 2m je freewind kao igracka.

    3. Dule Sebeški

      Dule Sebeški

      Sedi i probaj,pa ces sam da vidis...

      K'o sto rece kolega max to je subjektivan osecaj

    4. ThePainkiller

      ThePainkiller

      Nece ti biti mali, ali svakako nadji negde nekog ko ima freewinda pa probaj i znaces sam...

  2. Za oko mi je zapao BMW F650. Citao sam na forumu o njegovim karakteristikama i vidim da su komentari razliciti. U sustini skapirao sam da svako hvali svoju masinu, sto je i razumljivo. Takodje me zanima koja je procedura oko dobijanja dozvole i koliko je potrebno vremena za dobijanje dozvole. Ljudi hvala Vam svima na savetima puno mi pomazete.
  3. Pa evo ovako. Znam da je visina jedan od ogranicavajucih faktora sto i nije toliko strasno u mom slucaju jer sam bas i razmisljao o enduro motoru. Pretpostavljam da je to i najbolji izbor jer sam planirao da ga koristim za neka malo duza putovanja (300-700 km). Drugi problem koji me malo vise muci je to sto radim u sibiru i taj motor bi mi stajao u garazi 3-6 meseci pa bih ga onda vozio 20-30 dana i tako u krug. Znam da je kod automobila stajanje u garazi mali problem pa me zanima da li je isti slucaj i sa motorom. Sto se tice novca mislio sam da za pocetak ulozim nekih 1200-1500 evra pa me zanima da li je to dovoljno za motor. Sto se tice pouzdanosti motora zanima me koliko je vazna godina proizvodnje jer sam u oglasima nalazio motore koji su stari po 20 godina a izgledaju kao novi. Hvala vam na savetima.
  4. Pozdrav svima. Resio sam da kupim motor za neka kraca a mozda i duza putovanja. Sto se tice iskustva skoro i da ga nemam. Mali problem je sto sam visok skoro dva metra. Voleo bih ako mozete da mi preporucite neki model. Hvala unapred...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja