Jump to content

Moto Zajednica

Toma2Pac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Toma2Pac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ja imam srece sto mi ih komsija farba pa mi nista nije naplatio a inace za boju i razredjivac sam dao oko 1000 din. a lak je njegov.
  2. Da zadnju sam stavio 140 a fabricki je 130.Nisam ga jos vozio sa sirom gumom videcu kad ga sklopim. A motor je 2009. godiste ceo je crn a felne mu farbam u perla zlatnu boju posto je bio kompletno crn. Kad ga sklopim ubacujem slike.
  3. Hard_rock hvala puno na odgovoru,guma izgleda siroko ali je 140.
  4. Kupio sam motor Kawasaki Ninju 250r 2009. pre nekih 20 dana pa posto mi je ovo prvi ozbiljniji motor treba mi pomoc oko nekih stvari. Prvo sam resio da skinem plastike i da ih ispoliram i da ofarabam felne. Nabavio sam i nov prednji lancanik,nove gume(prednja i zadnja),auspuh MIVV,filter vazduha,ali mi treba pomoc oko semeringa nigde ne mogu da ih nadjem bio sam i u Yamahinoj prodavnici u Nisu ali ga nemaju,oznaka kolko sam mogao da procitam na njima je 37-AO,K2440,B10.I ne znam cemu sluzi i kako se zove ova guma u zadnjem tocku(slika br3.) morao sam da je izvadim posto sam odneo felne na farbanje i da li je dobro ako ima lufta i ako moze da se pomera u zadnjem tocku kad se stavi.
  5. Kupujem Two brothers auspuh meni treba za Kawasaki Ninju 250r 2009.Znam da ih u Srbiji nema mng ali ako neko ima molim ga da mi se javi
  6. Hvala vam stupio sam u kontakt sa prodavcem
  7. Ako neko ima i zeli da proda ili zna nekog ko zeli da proda kawasaki ninju 250r molim vas kontakturajte me na forumu.Ja sam pretrazio sve oglase u Srbiji i nema bas nijedan pa mi je potrebna pomoc .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja