Jump to content

Moto Zajednica

abro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu abro

  • Rođendan 31.01.1976.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    bmw f 650 gs dakar

abro's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Nažalost zasad ne. Par saveta koje sam dobio sam proverio a u neke stvari me strah da se upuštam pa ga lepo pokrio sa ciradom da me malo prođe nervoza. Najverovatnije će završiti u servisu...
  2. Danas prekontrolisano sve leži na svom mestu, nije u tom grmu zec. Primetio sam i ulja u vazdušnoj kutiji, ali ispratio sam temu od početka do kraja http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/33951-bmw-f650gs-uputstvo-za-servisiranje-by-motoholic/ par puta ,kao i ovu i spominje se da je normalno neka mala količina ulja.Inače svaka čast i divim se ljudima kao motoholic, na ovakvim temama i volji pomoći. Pošto sam vlasnik bmw zasad se trudim ispratiti teme vezane za moj motor a i ovaj problem koji me snašao. Pozdrav.
  3. Čistio jesam ali posle toga je još vožen nešto malo a taj problem nisam primetio. Nije na odmet...prekontrolisaću.
  4. Pozdrav poštovani... Dakar 07g uredno garažiran i posle 2meseca zimskog sna probuđen da malo dopuni akmulator i protrči klip gore-dole, desila se interesantna stvar. U roku od +/-60sec usija izduvnu cev na prvih 20cm do cilindra, iz straha ugašen a pri ponovnom paljenju ista stvar. Da naglasim motor ima 11000km na sebi, dosad nikakvih tegoba nije pokazivao, lako pali, lepo radi, duva na auspuh, parkiran ispravan a probuđen ljut. Dali mi neko može pomoći savetom, šta, zašto ,možda, gde ili mi negine odlazak u servis. Hvala vam na vremenu i odgovoru. Pozdrav.
  5. Već duže vreme pratim forum pa mislim da je vreme i da se registrujem. Pozdrav sa panonskog mora...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja