Jump to content

Moto Zajednica

NikoBitan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

NikoBitan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Napisao sam da sa B kategorijom tek posle 21. godine mozes da vozis teski cetvorocikli. Hmmm, pa je l' moguce sada tako nesto?
  2. Nisam rekao B nego B1. Izvor: http://www.mup.gov.r...%20putevima.pdf Znaci 125ccm spada u teski cetvorocikli i mora B1 (ne B kao sto si rekao) koji se polaze sa 17 god (i probna godinu dana) ili sa B kategorijom tek od 21. god. Zar ne? Inace, znam da su kinezi, jbg, sta sad, da imam malo za zezanje. Hmmm, ni jedan ni drugi koji zelim da kupim nisu registrovani. A probna dozvola vazi samo za auto godinu dana, sa probnom ne mozes da vozis nista "ispod" te kategorije sto mozes sa PRAVOM B dozvolom.
  3. Imam 16 godina i zelim da kupim neki ATV od 125ccm pa me zanima sa koliko godina mogu da polazem za njega. Nasao sam u zakonu da quadovi koji prelaze 350kg, 45km/h, 50ccm ili 4KW spadaju u teske cetvorocikle. Teske cetvorocikle mogu da voze oni koji imaju B1 kategoriju (18 god) ili B kategoriju (tek posle 21 god). Svi quadovi od 125ccm prelaze ovih 4KW tako da u sustini ja NE MOGU da ih vozim do 18. ili 21. godine, zar ne? A na oglasima nigde ne mogu da nadjem ni jedan quad do 4KW a da je "normalan". P.S. A na primer ovde sam video da za B1 moze sa 16 godina: http://www.vozite.com/novi_zakon_o_bezbednosti_u_saobracaju.html
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja