Jump to content

Moto Zajednica

brus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    104
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: brus

  1. Svi koji imaju nakakva saznanja o ovoj ruti vezano za stanje puteva kojim se ide neka komentariše. na taj način bi izbegli deonice koje se grade ili koje su vrlo loše za vožnju. Takođe zbog bezbednosti gledaćemo da izbegnemo deonice sa mnogo zaostale rizle na lokalnim putevima. Svaka sugestija bi nam značila bez obzira  da li lice učestvuje u vožnji ili je slučajno na forumu.

    • Podržavam 3
  2. Potrebnami je stručna pomoć u vezi sa pokretanjem Varadera XL 1000V 1999. Teško vergla, kupio sam nov akumulator isto. Rasturio sam elektro pokretač, očistio komutator, promenio relej i opet isto. (malo bolje). Kada življe zavergla on upali  odmah, ali ako propusti prvu šansu sledeći put se ponaša kao da mu je teško da okrene pokretač.

    Na gurku upali lako.

    Ako neko zna telefon dobrog moto električara (znam da postoje njih dvojica koji rado pomažu motociklistima jer su i sami to) neka mi pošalju broj.

  3. Зоране, ова анализа времена је одлична. Несматрам да је драматично што ће местимично падати киша. знао сам и ја да у прошлости пратим кретање облака и да подешавам брзином изложеност киши.

    • Podržavam 1
  4. Podsećam sve prijavljene i koji će se prijaviti da urade pregled motocikla. Stanje sajli podmazati pokretne sklopove, lanac, signalizaciju pritisak u gumama... Lucky Vladano može pomoći oko pakovanja prtljaga jer nam je prošle godine prikazivao spisak neophodnih stvari koje se obično nose u koferu. Molim Lucky-ja da ponovi taj popis.

    • Sviđa mi se 2
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja