Jump to content

Moto Zajednica

PHS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Žepče, BiH
  • Motocikl
    Honda NSR125 '99. god.

Contact Methods

  • Skype
    phs094

PHS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. PHS

    Honda NSR125

    Snimit ću danas, nije neki poseban zvuk. Ali se lijepo čuje kad ga vozim nekih 130 pa pustim gas. Onda ima onaj zvuk ko da izbija svake sekunde plinove.
  2. PHS

    Honda NSR125

    u2020bullet tebi nisam ništa rekao. Ti si bio OK. Ivane, ja ne znama te izraze pa ću se izražavati laički. Čitao sam ja nešto i tražio i gledao. Tu silu potiska kod 2t motora svara ono čudovište između auspuha i motora, TOčnije evo ovo http://www.btosports.com/Merchant2/graphics/00000007/PC_PlatinumPipe.jpg Tako da meni ne znači ništa što sam zamijenio samo auspuh a to ostavio. To je barem moje mišljenje, jer mi motor ide perfektno.
  3. PHS

    Honda NSR125

    Ajmo ovako, mrzim one nazovi pametne. Za video sam shvatio da je druga mašina kad sam par puta pregledao. Dalje, zašto da vratim auspuh? Ako se na ovom auspuhu vozi već tri sezone bez problema, i bez problema nagura 140, zašto da ga vratim? Ja pojma nemam, informatičar sam, mehaničar ni blizu, al znam da neki koji su se javili vole da seru. Šta bi ja trebao na elektronika.ba? Podjebavat svakog tko dođe i posta nešto glupo? Ne, lijepo mu objasnim da ne ide tako. I još nešto, zvuk se može poboljšati, malo potražite auspuhe za 2t motore. Istina, jesu oni po 400€ ali se može. I još nešto za ove "pametne." Ako nešto znaš, ili misliš da je tako. To ne znači da je to točno! Možeš znati da je nebo žuto, ali to nije točno, ti samo to znaš, ali je istina drugačija. Pojedine koji su se javili treba automatski banovati sa foruma jer samo odbijaju ljude sa ovako kvalitetnih foruma.
  4. PHS

    Honda NSR125

    Hoće li to išta zntno utjecati na snagu i razvijanje brzine u lošem smijeru, jer pričao sam sa nekim ljudima koji se kao malo razumiju i kažu da je na 2t motorima auspuh pola mašine i da ga nikako ne diram.
  5. PHS

    Honda NSR125

    Kako im je ovo pošlo za rukom??? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rCxvnDGMDL4 I ja bih to želio uraditi na svojoj, moja je '99 godište, 2t motor i niti malo mi se ne sviđa zvuk. Auspuh je od honde 500cc ali nije puno pomogao, malo jest.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja