Jump to content

Moto Zajednica

Gabriel

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Gabriel's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima, Od skoro sam vlasnik Beverly 500 iz 2003 godine, već sam primeti da se nivo ulja u karteru podigao, odmah sam promenio ulje i uljni filter. Kontrolisao sam svako malo kad se setim i sve je bilo ok do danas kada sam pogledao ponovo. Od nivoa koji je bio tacno na polovini min-max danas je preko max za 2-3milimetra. Vožnju sam otkazao i sad sam već vrlo zabrinut. Pretpostavljam da je problem sa brizgaljkom ili možda grešim? Ulje ima miris benzina i proredilo se baš. Ja sam iz Pančeva pa bi mi bilo zgodnije ako ima neki servis za preporuku u blizini. Ne vozi mi se na dalje za takvim uljem...
  2. Pozdrav svima, Imam problem sa instrument tablom na Beverly-ju 500, tacnije tabla radi perfektno, ali mi se polako ljusti stampani deo, da li je od sunca ili od cega, ne znam. Da li neko ima ideju kako bih ovo mogao da resim? Trazio sam svuda po netu samu semu table pa da je odstampam, ali nigde nisam nasao. Hvala unapred!
  3. Evo ovakom ja sam Gabriel Dautovic, iz Panceva sam, vozim Beverly 500. Da imam iskustva sa motorom i nemam bas, vozim tek par meseci, a godina imam 20. Pozdrav za sve!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja