Jump to content

Moto Zajednica

TwoWheelsFast&Furious

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

TwoWheelsFast&Furious's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na odgovoru. Nema jos para (4000e ) ali skupljanje je u procesu
  2. Imam 16 godina i zelim da Kupim Yamahu YZF-R125. Molim za savete da li uzeti novu ili polovnu, ako novu ovde ili u inostranstvu, polovnu gde naci, kako proveriti, od koga kupiti, kako je pregledati itd. itd....
  3. Mene cale nije ohrabrio sta vise rekao mi je da to ne radim, i da kad je on to radio bila je korumpirana drzava pa je sa 1000din. sve resavao (ako ga zaustave). Samo sam trazio savet. A daleko od toga da je rekao da to tako treba da se radi.
  4. Napisao sam već, znam odavno da vozim motor i ne bih ja njega tero ni 150 na sat dok se baš ne izveštim. Razlog što njega želim da kupim je prosto zato što je ekonomičnije.
  5. Napisao sam već, znam odavno da vozim motor i ne bih ja njega tero ni 150 na sat dok se baš ne izveštim. Razlog što njega želim da kupim je prosto zato što je ekonomičnije.
  6. Hahahaha ma to sam smislio unapred da kad budem iskusan vozač imam i dobar nick
  7. Ma nisam ni mislio opasno sto se tice povrede ili tako nešto, nego idenja u zatvor mojih roditelja i to. Ja znam da vozim motor Ćale me je naucio još pre. On ceo svoj život vozi bez dozvole, vozio je Yamahu TDM, BMW R1200GS... Znam da to nije za pohvalu, ali pitao sam se da li bi ja tako mogao da prodjem (bar do 17-e tad mogu da krenem obuku i uzmem L tablice).
  8. Čisto da se zna, ja znam da vozim motor (sa manuelnim menjačem). tata me naučio jos pre, on je vozio i Yamahu TDM (ne sećam se koliko kubika bio sam mali), a posle toga BMW R 1200 GS, a nikad nije polagao. Znam da to nije za pohvalu, ali se pitam da li bih i ja mogao tako da prodjem, barem do 18-e (tad bih i mogao i zakonski da polazem za njega).
  9. Nemam polozeno, znam da sa 16 godina mogu samo do 125cc i 15kW, ali razmisljam da li je problem da vozim motor od 250cc bez dozvole zato sam i postavio temu :]
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja