Jump to content

Moto Zajednica

spale2310

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Loznica
  • Motocikl
    varadero xl1000va

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

spale2310's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nema tu "rasturanja" motor se stavi na nogare i odvrne gornja kapa štapa.Posao od15minuta.No ako niko nije raspoložen nema veze.Pozdrav.
  2. Ratko hvala,ali mislim da se ovaj manual odnosi na 2004+ ali bez ABS-a,jer na početku gde se navode osnovni podatci o motoru navodi se da je težina vozila 265kg a varadero sa ABS-om je težak 277kg.Drugo u poglavlju o prednjoj viljušci nema ništa o levom štapu koji se razlikuje od desnog pa zbog toga izvlačim zaključak koji sam rekao.Moguće je da su opruge iste,ali bih voleo ptvrdu,pa ako ti nije problem da odvrneš kapu sa desnog štapa i izmeriš dužinu distancera i dužinu opruge.Možeš i da je slikaš tako bih mogao da prebrojim navoje i da vidim ima li i sitnih navoja (progresivna ili ne)... Hvala unapred.
  3. Da nezaboravim podatak 414.1mm je minimalna dužina koja govori da oprugu treba zameniti a spring lenght je 422.6mm.
  4. Što se tiče predstavljanja i ja vozim Varadera oko godinu dana,i pokušavam sam da ga održavam jer to mi čini zadovoljstvo,a i sigurniji sam.Inače sam iz Loznice pokraj Drine najlepše reke u Srbiji.
  5. Brzi ste svaka čast.Moj mail spasic2310@gmail.com Ovaj podatak 414.1mm je za varijantu bez ABS-a,ali svakako hvala.
  6. Pozdrav Varaderisti, Trebam pomoć od nekog ko poseduje service manual za varadera 2004 sa ABS-om.Zapravo treba mi podatak kolika je slobodna dužina opruga u prednjoj viljušci (free lenght), jer imam utisak da ove moje opruge nisu fabričke pošto mi je motor napred malo tvrđi.U desnom štapu imam distancer koji služi za prednaprezanje opruge i on je 38 mm što mi je čudno jer bi trebao da je 100mm. Ako nema niko service manual zamolio bih nekog ko ima ovaj model (2004+ sa ABS-om) da odvrne desni štap i izvadi distancer i oprugu izmeri dužinu distancera, opruge kao i prečnik opruge prečnik žice od koje je savijena opruga. Naravno ovo sve ima smisla ako si siguran da je orginalno fabrički.Pozdrav svima Spale.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja