Jump to content

Moto Zajednica

Reptile88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Reptile88

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Suzuki DR 350 (1999)

Poslednji posetioci profila

353 profile views

Reptile88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ma jok, uzeo sam nesto jace. Yamaha Raptor 660. Ovaj mi omako za malo...
  2. Spominjao mi je neke bolje amortizere i vile, cini mi se i DID tockove ako se ne varam. Za 10tak dana dolazim u Srbiju, verovatno ga uzimam, uslikacu ga iz vise uglova i postavicu ovde, a uzeo sam i ION Air Pro HD kameru, pa mozda opalim i koji snimak.
  3. Znam i da su motori iz CH dosta "uguseni", imao sam Hondu CRM, tokodje u isto vreme i MTX 125R, i ako je na CRM bila odradjena masina komplet kod proverenog majstora i mog dugogodisnjeg druga, nije mogla da ide sa MTX-om nikad. Cak je i u saobracajnoj pisalo valjda jedva 11 KW, a ovaj motor ima mnogo vise KW... Sta moze da se uradi povodom toga ako je i ova "ustrojena"?
  4. I, sta mislis? Vredi li 2 soma?
  5. Saznao sam sta je u pitanju, ipak nije neka karabudzevina. Radi je svajcarska tuning kuca Monnier, evo na slikama se vidi da su im ramovi isti... Kako god, redak model je i XR 400, ova jos redje kod nas moze da se nabavi. Uzecu ja ovo najverovatnije. http://www.monnier.ch/
  6. Model je iz 2002. godine. Ima onaj kit (Big Bore) ili kako se vec zove, na 440 ccm. Cena je fixno 2000, trazio mi je 2200. Jel' mislite da je mnogo za XR toliko? Poznajem lika godinama unazad, vozio se sa njim, motor ide previse bolesno, tad nije imao te plastike na sebi, vozio se onako ogoljenim motorom. U Becu sam trenutno, pa nisam u prilici da popricam sa njim uzivo i da motor pogledam detaljno. Svidja se i meni ovaj nacin budzenja ovih plastika, ali, za iste pare mi takodje jos jedan covek nudi XR 400 iz 2001. Uvezena iz CH, i sve je fabricko na njoj, pa je sad dilema sta uraditi.
  7. Reptile88

    Honda XR 400

    U pitanju je ovaj motor sa slike, u prilici sam da ga pazarim. Ali jedna stvar nikako ne pije vodu ovde... Moze li neko da mi kaze od kog motora je ovaj ram, jer ja na netu nisam nijedan pronasao sa ovakvim ramom? (I plastike izgleda nisu od nje, kao i rezervoar)
  8. Reptile88

    Honda CRF 450

    Zdravo narode, nov sam ovde. U prilici sam da kupim ovakvo nesto kroz mesec dana. Interesuje me sta mislite o ovom motoru uopsteno. Vozio sam razne endurke i kroserice... Kawasaki KX 125, Honda CRM, Honda MTX 125R, Suzuki DR350 iz '99 koga i sad imam... Nisam imao prilike da provozam full cross od 450 cmm, pa ako nije tesko kolegama da prenesu utiske ako su ovo cudo vozili. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6969012
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja