Jump to content

Moto Zajednica

slobsi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu slobsi

  • Rođendan 03.09.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozega
  • Motocikl
    Burgman 400

Contact Methods

  • Skype
    simeunovic.slobodan

slobsi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Svakako sam planirao da zvono prekontrolisem na strugu, to mi bar nije problem , imam u komsiluku strugara. Paknece sam odneo kod lika koji se bavi lepljenjem gurtnica i sutra bi trebalo da budu gotove, jos samo da porucim remen i rolnice i prenos je kao nov ! Imas li neki kontakt firmr koja se bavi prodajom rolnica, remenova itd...
  2. Druze , bas me je obradovalo tvoje javljanje jer znam da imas dosta licnog iskustva u ovoj oblasti....Zvono je odlicno, nema riseva , jedino ima malo plavicastu boju , ali kapiram da je to normalno zbog visokih temparatura koje se javljaju u samom sistemu prenosa. Ako imas,. daj mi neku mail adesu ili tel radnje u kojoj bi mogao da pazarim kajis i rolnice.I veliko hvala za javljanje i sugestijeI da ne zaboravim, plastike su poslate na farbanje , cim stignu kacim slidze, pozzz!
  3. Sinos sam vario nalomljene plastike i uz pomoc spajalice i lemilice postigao odlican rezultat....A evo i saobracajne
  4. Hvala Panto na preporuci , inace lufta nema...
  5. Druze , naprotiv , masinu sam izvukao iz neke garaze u kojoj je 7 godina lezala. (Poslednja registarcija 2005)Presla je svega 23000 , ali je bar 10 puta padano sa nje
  6. Nista licno nov sam ovde pa se malo teze snalazim.....
  7. Nosen Markuljinim iskustvom i ja krenuh u servisiranje svega sto nije dobro, na mom Burgmanu pa i CTV-a...Evo par slika da vidite o cemu se radi .... E sada kada sam sve rasturio situacija je sledeca: Pogonski remen je debljine 22,5 mm izgleda dosta dobro samo na jednom mestu sam ptimetio pukotinu dubine 1 mm izmedju zubaca (slika 187)Da li je to zrelo za promenu ili moze jos da sluzi? Rolnice su u fabrickim dimenzijama osim dve koje su samo sa jedne strane pojedene 0,5 mm (slika 189, 190, 195), treba li rolnice menjati i ako ih budem narucivao jel narucujem ceo komplet ili pojedinacno? Imam ponudu iz jedne radnje gde je cena rolnica 1230 din, samo ne znam je li to cena jedne ili celog kompleta od 8 kom.Stanje paknica , samo sto nisu pocele da dodiruju metal, tacnije 0,5 mm fali do metala , sto znaci da ih treba remontovati (slika 185). Koliku debljinu gurtni, da kazem da mi stavi?I poslednje pitanje , budza ili mozda ventil pricvrscen na ramu skutera (slika 183) cemu sluzi? Unapred hvala svima koji ovo procitaju i eventualno mi odgovore na pitanja!
  8. Ja sam Slobosan iz Pozege. U poznim trideset i petim godinama mi se ispunila zelja da vozim nesto preko 49cm3, a to nesto je Burgman 400 iz 2000 god. O burgmanu gotovo nista nisam znao, dok se na ovom sajtu nisam informisao...Zahvalan BJ zajednici!
  9. Evo u poznim tridesetpetim god, ostvari mi se san da vozim nesto preko 49cm3, a to nesto je Burgman 400 iz 2000god.O Burgmanu, gotovo da nista nisam znao dok gomilu informacija nisam ovde pokupio. Zahvalan BJ zajednici!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja