Jump to content

Moto Zajednica

vlad264

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: vlad264

  1. Znaci drugari sa MZ nikad njie dosadno !!! Upali iz prve odradi 30 sekundi i crkne . I tako ako zelis citav dan. Izolirao sam problem tako da sam otpojio citavu uriginalnu struju i spojio sa svojim zicama akumulator plus na bobinu, minus na masinu, i senzor za paljenje na bobinu i isti problem. e pa onda druga bobina isti problem, drugi kabal za svjecicu isto, nova svjecica isto. a taj jebeni senzor citao na unimeru i pokazuje voltazu po specifikaciji tj zavisno od pozicije radilice ili 5V ili 0V pa sad budi pametan.

  2. dakle danas sam probao i taj kraci klip i nije to to. prvo motor pali bez problema ali ne prima gas nego samo mumlja u auspuhu i puca mnogo,sto znaci da dobija zivo gorivo u auspuh. ali i jedna interesantna stvar je kad uspije primiti gas onda ga zavrti do 9500 obrtaja!!! i nakon tog eksperimenta (propalog) zakljucim da to nije etz klip. kad ga mjerim od bolcne je kraci 4 mm do vrha a 5 mm do dna. znaci 9 mm ukupno.inace nasao sam jedini kvar a to je bio dihtung na karburatoru koji je djelomicno skracivao protok smjesi do cilindra.sastavio sve kako je bilo i motor ide ko munja. malo se guska sa ler gasa ali to ce fino stelovanje karba popraviti valjda.sad se postavlja pitanje kakav su to oni meni klip poslali.e da a i u toku eksperimenta mi je farba pocela goreti na auspuhu od temperature !!!

  3. Prvo veliki pozdrav iz Engleske !!! Kupio sam Emzu u dijelovima i uradio ga. Znaci nova radilica, klip, karike,kvacilo,svi lageri,rezonantni auspuh i sigurno jos neke sitnice koje sam zaboravio navesti. Motor mi pali na pola kurble i radi u leru super. Sad moj problem je sto imam osjecaj da nema snage i osjecam je samo na 5000-7000 obrtaja.Da bih krenuo trebam ga zavrnuti na 5000. Najbrze sam isao 100 kmh i to u 4 brzini a u petoj nemoze vuci.Sta vi MZovci kazete na to.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja