Jump to content

Moto Zajednica

nesha062

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nesha062's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pokusao sam da ga upalim preko startera i nije hteo pa sam ponovo skinuo alnaser, rastavio ga u delove pa ponovo sklopio i sad radi. Problem resen i hvala na pomoci.
  2. I biksne i cetkice su ok. Danas nisam kuci ali cu sutra da prespojim na automatu da vidim kako vergla pa javljam. Hvala na savetima
  3. Ovako, pre nedelju dana sam kupio Kawasaki KLE 500 i nisam se ni navozao a kvarovi su vec krenuli. Posle nekih 100km ja ugasim motor i posle nekog vremena pokusam ponovo da upalim ali nista, samo cakce i nekad zavergla. Pozovem druga, upalimo ga na kablove i teram dalje. Proverim akumulator, pokaze 12.5v kada ga upalim oko 14.15. Radio normalno par dana i sinoc isto tako stanem i nece da upali. Odguram ga ja do kuce i ostavim da se puni jedno 2h. Ujutru pokusam da upalim ono samo cakne jednom. Otvorim ga ja, skinem anlaser, ocistim benzinom, obrisem sve lepo(cektice su na pola otptilike), ocistim kontakte, sklopim sve i probam da verglam i anlaser se okrece (ne preterano brzo). Vratim lanac, sklopim sve i probam da upalim. Pocne da vergla ali jedva. Upalim auto, odem u prodavnicu i kupim nov akumulator, formiramo ga lepo i ja ga montiram. Probam da upalim kad ono samo cakce i ponekad pokusa da zavergla. Upalim auto, pozvezem ga sa motorom, motor upali i ugasi se posle 2s i posle toga opet tesko vergla. Proverim osigurace, otvorim automat, ocistim, napunim ponovo akumulator, probam i nece. Ako bi neko mogao da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan.
  4. Potrebne sve maske, desna rucka sa kocnicom, zadnji far i rezervoar. Ako neko zna gde mogu to da nabavim, neka mi javi. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja