Jump to content

Moto Zajednica

Prepravka125

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki zx750r,Honda vf 1000

Prepravka125's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  2. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  3. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  4. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  5. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  6. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82 HVALA UNAPRED!!

  7. Ajde registrujte se na kupindo preko ovog linka :D ajde treba samo vas 3.000 da se uclani i skupicu za motor www.kupindo.com/ref/Oki82

  8. Boze baci mi 3.500E Bicu ti zahvalan do neba :) Ima da te spominjem na svakom moto skupu samo mi baci 3.500E ^__^ Tebi je to nista,a meni je mnogoooo. Boze smiluj se ^_^ :D

  9. Koje taj? Daj da mu oteram ovo govno,ne bi je ni vozio nego me bas zanima sta joj je .. a vec sam izgubio puno vremena na nju pa hocu da je popravim makar odma zakucala
  10. Uf e to ne znam,posto nisam ja prebacivao kablove vec prijatelj jedan,ali on se ne seca posto je to radio jos zimus,a kako to da proverim?
  11. Stavljene su nove svecice to smo vec radili vise puta,ali ne znamo da li baca varnicu u vreme kada je klip na paljenju
  12. Karburatori bacaju cisto gorivo,ne znam da proverim bombine,kako mogu da ih proverim? Baca dobru struju,ali ne znam da li baca u pravo vreme.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja