Jump to content

Moto Zajednica

trajko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

trajko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Жице прегледао и све су ОК једино сад сумњам на сензор температуре да није рикнуо. Јел постоји неки начин на који се он проверава и где се налази?
  2. Pozdrav ljudi, treba mi pomoc oko Honde VFR 750 rc361995g. Kako je majstor zamenio frajlauf cuje se neko zveckanje u tom delu. Kao objasnjenje mi je rekao da su slabe opruge na novougradjenom frajlaufu i da zvekecu valjcici. Za vikend sam uzeo da rastavim i vidim da to sredim, ali opruge su mi delovale ok pa sam uzeo stari fraujauf da na montiram i proverim njegovu teoriju da li je u pitanju frajlauf, ali i sa straim se cuje isti zvuk zveckanja. Jos bi napomenuo ako nesto znaci da sam izvukao pa oko pola litre ulja i tek je tada ulje bilo na maksimumu. Znaci pre zamene frajlaufa sve je bilo normalno bez ikakvih zvukova, i sad me zanima kako to da resim, sta je moglo da se desi ili sta je uradio?
  3. Pozdrav ljudi, treba mi pomoc oko Honde. Dva pitanja, a prvo je; Hondu sam odvezao kod majstora da zameni Frajlauf, zamenio je i vratio sa promenjenim zvukom u tom delu gde se cuje neko zveckanje. Odgovor mu je bio da su ooruge kod tog zamenjenig slabe i da se zato cuje zveckanje tih valjkova u samom Frajlaufu. Juce sam rastavio da sam vidim o cemu se radi, ali taj Frajlauf izgleda ok pa sam stavio stari sa kojim nije bilo tih zvukova da vidim kako ce reagovati i da li ce zvuk da nestane. Madjutim i sa starim se isto cuje to zveckanje koje ranije, napominjem dok motor nije otisao kod majstora nije postojalo. Tako da nije stvar o tome pa me zanima da li neko zna o cemu se radi. Inace da sipao je i previse ulja, pola litre sam izvukao i tek je tada merac pokazivao da je ulje na maksimumu. Drugo pitanje je; Skidao sam hladnjak i po povratku istog vise mi ne pokazuje temperaturu pa me zanima gde tu moze biti problem?
  4. Pozdrav i pohvale za rad, ali meni se bas svidja sto ima duzu viljusku, ali sve je to stvar ukusa... mene sad zanima koji bi agregat mogao da ubacis u taj ram bez vecih prepravki ili bez ikakvih ako je moguce....o ceni bi se vec dogovarali, bitan mi je izagled i snaga...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja