Jump to content

Moto Zajednica

mzetz250

Članovi
  • Broj tema i poruka

    45
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: mzetz250

  1. mzetz250

    MZ Caffe

    jel moze neko da ostavi link od mz elektrike, mislim da se tako zvala tema, ne mogu nigdje da nadjem....
  2. Haha mrle stvarno si baksuz A i ja sam se bio ponadao da imas te sijalice @strasilo kad se vratis cujemo se onda, a ja cu do tad da trazim jos
  3. Evo i odgovora : Postovani, Dobili smo Vasu porudzbinu, zahvaljujemo se. Sijalice koje ste porucili imamo, ali nismo u mogucnosti da vam posaljemo. Dostavu Vrsimo samo na teritoriji Srbije. Ako imate neku alternativu, dostavite nam adresu, izvrsicemo slanje.
  4. Napravio sam neki predracun i sad cekam da mi jave preko e mail-a sta i kako dalje.. hvala za ovaj sajt
  5. Pretrazio sam svakako i sa narva i bez narve, neuspjesno
  6. Evo pisao sam mrle-tu da mi posalje obicnim pismom.
  7. Gledao sam ovo, ali salju samo fedex-om, dhl-om itd... kostala bi me jedna sijalica 50e Ove BA7S 5050-5 11,54e free shipping su presiroke gore, nece moci sigurno da se uglave.
  8. Gdje ja zivim tu ih nema za kupiti, oglase sam pretrazio i nista..
  9. da, ali nazalost... May not ship to Bosnia and Herzegovina
  10. Pozdrav svima, imam jedno pitanje vezano za sijalice koje idu u brzinomjer i obrtomjer.. gdje mogu da se nabave? Trazio sam po e-bay-u, i ostalim online sajtovima, ali nisam uspio naci.. ako neko ima iskustva neka se javi. Tacan naziv sijalice je (NARVA 12V 2W)
  11. Na auspuh ide čudan dim kao da nije mjesavina.. A potroši sve
  12. Evo slike svecice konacno. Ovo je nakon 10km normalne voznje.
  13. E ljudi slikacu danas svecicu pa da razmotrimo..
  14. Zaboravio sam napisati da mi motor malo više troši, nisam mjerio ali sigurno više troši nego prije..
  15. A to moze da bude karburator uzrok jel tako brzi? Možda sam sam slučajno iglu pomjerio negdje kad sam mijenjao sajlu gasa, ne znam..
  16. nekako sam nastelovao kvacilo, mada nije onako kako je bilo neki dan.. bitno da ide nekako juce sam ga vozio otprilike 2km (normalnom voznjom) i kad sam pipnuo stublinu bas se bila zagrijala poprilicno. Da li je to normalno i od cega bi mogla da se grije toliko? U voznji se ponasa sasvim normalno a na auspuhu ima malo ulja.
  17. Juce sam mijenjao kurblu,sajlu kvacila,sajlu obrtomera i sve fino sastavim, ali zaboravim staviti dihtung i vidim curi ulje dole.. Provozem se malo mozda 2km onako sa malo, jer nisam ga vozio 2 god.. Znaci, juce mi je kvacilo predobro radilo, sve ekstra. Danas opet morao da skinem onaj lijevi dekl i da stavim dihtung, ali kvacilo ne mogu da nastimam nikako. Kad stisnem polugu od kvacila imam osjecaj kao da je odvojilo, medjutim ne mogu tocak da okrenem ni centimentra U cemu je problem sad,sve sam uradio danas isto kao i juce?
  18. ljudi, zanima me na sta treba posebno obratiti paznju kod stelovanja karburatora, kod mene je etz 250, a ne znam koji je karburator.. od ovog silnog teksta mi se sve pomutilo
  19. a ona opruga unutra jel moze ona da se skine i hocu li iglu zeznuti?
  20. Pozdrav ljudi, jel moze neko da mi pomogne,odnosno objasni kako da zamijenim sajlu gasa na mz etz 250.. Onaj dio sto ide u karburator mi nikako nije jasan, ne mogu da skinem, a ako odvrnem onaj poklopac od karuburatora bojim se da cu nesto sje*ati Takodje me zanima kako da skinem sjediste i razervoar? Hvala unaprijed svima koji pomognu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja