Jump to content

Moto Zajednica

Vitko87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vitko87

  • Rođendan 13.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Srbija
  • Motocikl
    Piaggio X9 200 EVo 2003

Vitko87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel moze neko da mi odgvori na ova pitanja..Hvala uanpred
  2. Probaj da rasturis tablu,ali pazljivo jer su osetljive kad sklapas ponovo,ako ne smes,onda vidi ako ima neko u tvom gradu koji radi Taho graf servis ako servirsa instrument table da skines tablu odneses njemu da ti on pogledu.A merac za br.obrt. ne znam tacno gde se nalazi..
  3. Ni meni se to nikad nije desilo da mi se resetuje kilomteraza kada otkacim kleme sa akoumulatora..Jer obavezno kad zavrsim sezonu ja izvadim akumulator da se ga neiscpri bzv... Samo trip koji meri kao sto rece neko od clanova do 1000km,i ona max.brzinu postignuta na skuteru..
  4. Hvala drugari ..Ne znam sta da radim razmiljao sam o fabricckom variomatu,ali kdo ovog Pokija iz KV nasao sam neki koji za prvu ugradnju kaze da je oko 70e,a Kvelarov kais je oko 45e..Sto se tice Dr.Puelly rolnicama vidim da ih mnogi hvale ovde na forumu,samo ne znam koja je fabricka dimenzija rolnica msilim da je 21x17 ili mozda gresim?I zanima me tezina rolnica jer sam skoro bio video da je 10.7gr fabricka grazama rolnica za X9 200..Ako sam pogresio neko me neko ispravi i neka mi neko od vas preporuci da li da porucim 10gr rolnice Dr.Puelly ili mozda manu gramazu gledao sam 9.7gr za X9 200 ali nisam naso na njhovom sajtu..
  5. Evo i ja da postavim par pitanja,da vidim sta vi mislite..Vlasnik sam X9 200 evo 2003god,vec godinu dana,imao sam ulaganja odmah u pocetku kako sam ga dovezo iz Subotice..Menjao sam ulje odmah cim sam ga kupio SAE 5 - 40W full sintetic,filter za ulje i antifriz,podmazivanje varijatora..Nakon mesec dana voznje,poceo je lanac bregaste da zvecka,onda su silen blokovi bili u losijem stanju,vodena pumpa,polcice..Kada sam ga oterao kod majstora,reko sam sam da kupio delove sta mi je sve trebalo, i reko sma mu da pogleda kakve su karike,reko je da moze jos da tera do kraja sezone ali vce ove naredne da zamenim,ja sam i njih bio porucio odmah jer kad vec su skidalu glavu i ventile d ami odrade sve to kompletno.To me je kostalo sa rukom nekih 250-300eur okvirno pricam.Vozio sam posle do prosle seozne i prakirao ga u garazu.Poceo sam ga voziti sada od ove godien kako je krenual sezona i vidim da su zadnji amortizeri poceli da popsutaju,vidim da su malo zamasceni,tako da cu i njih menjati,(oba zadnaj amortizera) variajtor sa rolnicama i kajis.. E sada gledao sam malo po ovim web sajtpvima,sto se delova tice, malo sam skeptican sto se toga tice,kad amenjam da ne kupujem neke kineske fus delove ili tako to..Kontao sam da kupim Malossi Variajtor sa rolnicama i oprugom koaj se montira na lameli,i razmiljao sam da kupim malosi kajis,jer skoro sam sam skidoa dekli i terao kod majstora da cujem njegovo misljenej reko mi je da variajtor dobio lufta u ubalizvacima i a ubalizavce sam isto bio menjao to sam zaboravio da napomenem na pocetku,i rolnice pocele da razjedaju i dobijaju kocakasti oblik.A kontakriao sam jednog dobavljaca delova koji radi sam sa deloviam za skutere i znam da je provren i posten lik,kaze da je fabricki variajotr sa rolnicama 70e a Kevlarov kajis za x9 200 oko 50-tak eura..Sada vas pitam d ali ej pametno da kupuem original Varijaotr i kajis , ili ceo Malossijev set u Moto Bike NS?Hvala uanpred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja