Jump to content

Moto Zajednica

sezar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    yamaha 950 midnightstar

sezar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. sezar

    Kocenje

    Interesuje me koji od sporckih motora ima najbolje karakteristike prilikom kocenja. Da li negde na netu mogu da se nadju podaci o tome. Jako me zanima i hvala svima koji mi pomognu. pozdrava
  2. Hvala druze, ali izduvi koje kupujem nisu slip-on vec full sistem kompletne grane se menjau. Ja mislim kad se zamene grane da na njima nema de da se vrati lambda sonda ili mozda gresim. Ako je tako u tom slucaju znaci obavezno mapiranje? Jos nesto bi te pitao fuel processor kakvu ulogu ima u svemu tome, da li ako njega stavim on moze zavrsiti poso i izbeci mapiranje?
  3. Treba mi objasnjenje zasto je to tako, zasto ako ima karburatore treba stelovanje a ako nema ne treba, jer sam do sad cuo 1000 saveta kako treba to uraditi. Ako ima neko ko moze da mi obijasni argumentovano bio bi zahvalan.
  4. Da ima ali sta to znaci? Ako ima injection ne treba se nista dirati na motoru? Zmenis auspuh i vozis?
  5. Pozdrav svim ljubiteljima cruzera! Ja sam Vlada iz Leskovca imam Yamahu xvs 950a 2009 godiste. Zelim da promenim izduve, dvoumim se izmedju V&H Big Radius 2 into 2 i Cobre Speedster Longs. Medjutim to mi i nije tako veliki problem zato sto smatram da su oba proizvodjaca dobra vec me interesuje da li je obavezno mapiranje posto su oba auspuha u full sistemu ili se to moze resiti i fuel procesorom? Bicu zahvalan svima koji se potrude da mi argumentovano objasne sta je ispravno . Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja