Jump to content

Moto Zajednica

VorteX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    Honda CBR 600 F2

VorteX's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Menjam Hondu Cbr 600f 93' god u Perfektnom stanju za Iskljucivo Hondu Hornet 600.. E ovako Honda je zaista perfektna od izgleda pa do Motora i svega ostalog stvarno je primerak koji treba zadrzati za sebe samo sipati i bez razmisljanja voziti.. Nego sam se odlucio za horneta jer ne zelim vise sportaka vec nesto klasicnije udobnije a i danas sam bio na malo duzem putu sve mi utrnulo ovo mi je 3 sprotak zaista najbolji do sad ali ipak teska srca bih menjao za horneta.. Br. tel je 0612999697 za vise info i slike!
  2. Problem resen nisam mogao sam (pomoc elektricara) jedna od faza dole kod namotaja na lemu je popustila tj. prekinula, zice su zalemljenje sve radi savrseno! hvala svima na pomoci.. pOZDRAV
  3. A sto se tog dopunjivanja tice desilo mi se da je akumulator skroz prazan ja ga na gurku upalim (pali na zub ) i posle voznje ga dopuni jer posle mogu da verglam ali na kratko..
  4. e hvala arakis polako cu po tvojim uputstvima pa cu se javiti kad sve odradim ... Hvala joska provericu..
  5. e pojasni mi taj jednosmerni dc napon to je na onom cudu (digital multimeter): V(pored njega jedna puna crtica i ispod isprekidana ) ili V( pa pored ima ovu oznaku ~) ???
  6. Stavio akumulator od 12V 9A sad vergla normalno upali ali opet ne dize iznad 12,70...
  7. napunjen akumulator na leru ili na 3000 ne dize vise od 12,35 kad upalim svetlo padne malo
  8. Evo ovako imam problem na cbr 600f sa naponom ili sta vec u struju se ne razumem ama ni malo.. rekose mi da je regler promenim regler izmerim na akumulator on puni od 11-12 na leru.. akumulator je star 2 god 12 V 7ampera.. moze neka pomoc oko merenja ili od cega vec da pocnem jer on vergla oko 3 sekunde i onda znantno oslabi verglanje ne moze da upali...
  9. Evo ovako znamaju me iskustva i misljenja o podizanju repa motora ubacivanjem tog kraceg kako ga zovu "dog bones" elementa... Sad, da li mu je geometrija znatno poremecena i da li ima nekog znatnog uticaja u stabilnosti motora?
  10. Evo i mene jos jedan ljubitelj Hondi iz Zrenjanina.. Pozdrav sa sve bajkere i ljubitelje motora...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja