Jump to content

Moto Zajednica

marrakech

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: marrakech

  1. Hvala, Izgleda da nisam pogrijesio.

    Tmax sam vozio veoma kratko, a i tada sam već imao dovoljno iskustva, nisam bio početnik. Ali se vozi kao fotelja :moto3: s dva točka. Malo se klati dok stoji u mjestu(težak je), ali čim kreneš je ladovina. Nisam ga nešto stiskao tako da mi je bio skoro pa dosadan. Ali ništa brže a ležernije nisam vidio u životu a kamoli vozio. Vozi se bukvalno s dva prsta. Jedino je kad staneš malo kilav, ali neće da se izvrne ili te obori jer ima nisko težište ko i svaki skuter

  2. Zdravo drustvo,

    osim malog iskustva na skuterima do 50 cc nisam probavao motore. U jednom momentu sam razmisljao o APRILI da bih odustao i odlucio se za Tmax (polovan 2009).Citao sam dosta forume i misljenja ali jos uvijek me interesuje da nije ipak velili skuter za pocetnika.

    Hvala

  3. Pozdrav svima,

    zovem se Zeljko i novi sam clan, a inace sam nov i u moto svijetu. Do sada sam imao iskustvo sa skuterima ali bih zelio da predem na motore. Imam 40 godina, 190 cm i 95kg i tek sam poceo sa obukom za A kategoriju.

    Razmisljam o kupovini prvog motora i zaista mi se svida APRILIA RS4 50CC. Da li je to dobar izbor za pocetnika? Unaprijed hvala za pomoc.:zdravo:

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja