Jump to content

Moto Zajednica

vitarahunter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

vitarahunter's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. jos nista , cekam da prodam auto pa da krenem u nabavku, a posto u narodu nema para izgleda da ce to malo da potraje!!! pre jedeno desetak dana sam video potnuno isti motor kao tvoj i deluje mi bas mocno, visok, jak, ali ne nadjoh vlasnika da pitam da malo probam, kakav je za voznju po gradu, posto cu i voziti motor 80 posto po grackoj voznji i magistrali!!!
  2. prvo hvala puno dr kolewu na ovako detaljnom odgovoru upravo takav sam odgovor trazio !! drugo ne bih uzoma nista jace od 125ce jer sam pocetnik sto se motora tice pa dok ne udjem malo u fazon mislim da ce mi to biti sasvim dovoljno za voznju do posla i i vikend po seoskim putevima i sumi tako da mi treba i motor koji ima full signalizaciju a za posle cemo viditi !! po ovome izgleda da je kawasaki najbolja masina u svemu samo da se saceka neki ocuvan sa ok cenom!! kakve su aprilije po kvalitetu, jer mogu da pariraju japancima??
  3. e da to zaboravih, za po gradu planiram da stavim sm tockove pa me interesuje i to na koji od ovih motora mogu da se montiraju i koje su im cene ?
  4. pozdrav!! planiram da kupim svoj prvi motor pa bih molio za malu pomoc oko odluke od iskusnijih clanova!! posto volim off road i imam dzip hocu da kupim neki cross koji mogu da vozim i po gradu a bogami i po planini !! posto mi je prvi motor odlucio sam se za 125 2t masinu, gledao sam nesto po oglasima i ono sto se meni svidja i odgovara cenovno su yamaha 125 dt, suzuki ts 125 i kawasaki kdx 125 97-00 god!!! voleo bih da mi kazete koje su mane i vrrline ovih motora i koji je odprilike najbolji, iskreno meni se naj vise svidja yamaha!!!
  5. pozdrav, ja sam bane iz trstenika sam nemam motor volim off road i planiram da kupim neki cross!!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja