Jump to content

Moto Zajednica

NSmonster

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: NSmonster

  1. Ja sam se snašao za nožicu, ali bi mi trebao brezon nosača motora. Koja bi bila cena nožice, možda bi drugar menjao na njegovom pošto ima neku budalaštinu ne fabričku.
  2. Ok hvala, ne smeta naravno prefarbacu je. Blatobran viška ja nemam, ali evo ti broj pa proveri kod njih 060 192 3 888 Vlada i 063 107 2853 Dragan.
  3. Kao prvo pozdrav svima, postavio sam ovu temu kako bi vlasnici "čudovišta" što brže došli do delova i opreme koji su im potrebni. Pretpostavljate da i sam imam problema sa nabavkom delova konkretno nosača nožice i same nožice. Ako bilo ko ima saznanja gde bih mogao da nabavim istu ili da je imao iskustva sa "budženjem" sa nekog drugog modela, otvoren sam za sve predloge i sugestije Hvala unapred
  4. E ljudi, da li neko ima nožicu (levu) sa nosačem za Ducati Monster, ako neko ima nek' javlja što pre :)

  5. NSmonster

    One love Monster

    Nigde specijalno, al svuda po malo
  6. Samo da obavestim da je motor pronadjen. Hvala svima koji su se javljali sa informacijama. Hvala jos jednom, srdacan pozdrav Ognjen.
  7. Pozdrav svim clanovima foruma i ljubiteljima motorcikala. Sinoc mi je u Novom Sadu u vecernjim casovima ukraden Ducati Monster 600, metalik crne boje sa zlatnim ramom 1998. godiste. Jedinstven sa termignoni carbonskim izduvima potpuno ocuvan, ima nekolicinu sitnih stvari po kojima se veoma lako moze prepoznati. Sto se tice detaljnijeg opisa mozete me kontaktirati na dole napisani broj telefona. Apelujem na sve ukoliko budu primetili nesto slicno u svom gradu da mi se jave. U prilogu stavljam sliku motora u kakvom bi stanju trebao da bude ako ga budete videli. Unapred zahvalan Ognjen Novi Sad 062/292-070
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja