Jump to content

Moto Zajednica

knele-shark

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

knele-shark's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. I da kupih nov motor i skontam da nemam gde da ga drzim Tako da ako ima neko da hoce zajedno da se talimo za garazu ili vec iznajmljujete pa hocete da me ubacite sve moze.. Odgovara mi blok 64,63,62.. Broj 065/321-71-73 Marko
  2. Pozdrav svima, prikljucujem se u temu da pozdravim majstor Bokia i da mu se zahvalim za vracanje u zive gs-a 500.. Covek jednostavno zna sta radi, posvecuje se svakom motoru, uporan je maksimalno, korektan, nije mu tesko i da posavetuje i objasni.. Samo reci hvale imam i tople preporuke..
  3. Kad sam seo i razmislio, nikako mi se ne isplati da povedem svog ljubimca na odmor.. Izgleda da cu morati da se zrtvujem ove godine ... Ali me zato sledeca godina nece docekati nespremnog!!! Ili cu da kupim nekog dzipa ili cu da nateram svoju lepsu polovinu da polozi vozacki Ali sad i dalje ne mogu da verujem da je toliko "neizvodljivo" ili preskupo da se nadje resenje kako bi odmor svakog motoriste koji voli svoj motor a i svoju lepsu polovinu (koja pritom nema vozacku) da zadovolji svoje potrebe!
  4. sad kad sam malo proguglo ostao sam u šoku.. da neki domaćini prodaju moto prikolice i preko 1000 evra.. a sve ispod toga su prikolice u pokušaju.. pritom i nema neki izbor!! Šta da vam kažem ima da se bacim na proizvodnju
  5. odlučio sam se da probam sa manjom prikolicom.. koju bih mogao da rastavim i odložim u ostavi... Neću tako lako odustati
  6. ne vredi, nema vozacku.. Dali postoji takav nosac kod nas ili da se naruci.. i koja mu je nosivost?
  7. U pitanju je Suzuki gsxr 600, idemo u Grcku.. RAmireZ, svidja mi se ideja.. ali dali bi mogao da izdrzi 200 kila i gde to da nadjem.. E i sto Dzony93 kaze da mi nepravi problem neko na carini.. Mada mislim da nema sta ako je registrovan, vodi se na mene, ne vidim prostora za neku komplikaciju..
  8. Pozdrav svima, molio bih za mali savet.. trebam da krenem na more kolima ove godine, a imam veliku želju da ponesem i motor sa sobom.. e sad.. Kako to izvesti.. Nemam garažu pa ne znam gde bih sa prikolicom ako je kupim.. Gledao sam po netu neke mini prikolice na razvlacenje samo za prednji tocak od motora ali nemam pojma dali to postoji kod nas da se kupi.. ili postoji neka druga caka.. Ako je neko probao nešto slično neka podeli tajnu (P_S Nemam pare za Hilux )
  9. Pa cudna je situacija + se ja ne razumem (da se ogradim).. Kad sam ga kupio isao je ekstra jedan dan, potom nije hteo da se upali.. Tada sam ga palio iz gurke (tu je poceo da puca iz auspuha).. Kad sam mu stvaio bombinu palio je tri - cetri dana normalno onda je odjednom krenuo da drhti + poskakuje i vise ni da cuje (verovatno je uz to i akumulator se istrosio od mojih silnih pokusaja) Prvo sam otisao kod jednog majstora on je uspeo da ga upali i rece mi da mu cistim karburator.. Cim se ohladio tj. sutra nije hteo da upali onda sam otisao u servis. E onda posle ciscenja karburatora, isao je opet lepo jedno nedelju dana (mada nisam ni stigao ja da ga nesto vozim dugo mozda po 20 - 30 min dnevno) palio extra bez gasa, pritom pre nego sto me je izdao skroz pojavljuje se jos jedan problem, upalim ga normalno on radi ubacim ga u brzinu on se ugasi odmah i ako drzim kvacilo (onda mu ja dam dosta obrtaja u onda ga krknem (bukvalno) u prvu i on neko vreme normalno radi Haos... E zatim krece da mi opadaju obrtaji (inace mu je ona iglica retko kad mirovala) i ako ga zagrejem cim pustim gas on se ugasi! Tu ti ja krenem kod majstora sa drugarom koji me gura na semaforima posto se ugasi motor cim stane, ili u toku voznje sto se desavalo i ranije samo krene da gubi snagu i da se gasi.. Do jednog dela puta gde mi je pustio ulje (znaci zadnji tocak je bio premazan komplet uljem) na svu srecu sam uspeo da se zaustavim i tu je ispustio sve zivo nisam ni pokusavao vise da ga palim... Mislim eto malo vise detalja sta mi se sve desavalo sa motorom..
  10. Možda sam trebao da stavim uzvičnike kod dela "majstor je ustanovio kvar".. Njegovo misljenje do cega je pre nego sto je otvorio masinu.. Posto sam mu prvi put doterao masinu na čišćenje karburatora i na štelovanje (svi su mi rekli da je do toga).. Pošto nije mogao da ga našteluje da radi lepo nije mi naplatio punu cenu, motor je opet radio neko vreme kad eto mene posle nedelju dana opet kod njega.. Kontam "znam šta je radio" i onda je rekao daj da zamenimo klipove, dihtunge, svećice, karike i šta ti ja znam, kao to je rešenje.. Po otvaranju motora i pošto je naručio delove, sve namestio zove me da mi kaže da je desni cilindar pukao.. Da radi pola sata - sat normalno valjda dok se ne zagreje taj cilindar i onda posle toga radi samo na jednom cilindru.. A sad ti vidi ko koga tu..
  11. pa majstor je ustanovio kvar i pre nego sto je otvorio motor, jer se i otvaranje naplacuje, a ja se ne razumem u motore tako da eto kako sam prosao.. a za polovan cilindar mi trazi 200 evra, sto je za mene fascinantna cifra! toliko sam do sada i ulozio.. ako neko ima neku ideju ili cilindar neka pomaze ili benzin pa da napravimo vatromet
  12. E pa da osvežim malo svoje iskustvo sa mojim nesrećnim gs-om.. Posle nedelju dana normalne vožnje opet mi je zaribao.. Gde sam ustanovio da moram kod majstora, zamenio sam mu sve od sajle za kvacilo, preko dihtunga do klipova.. Sve živo, jer mi se baš svideo, hteo sam da ga utegnem.. Na kraju kad sam i zadnji dinar istresao (nači sad nemam ni da ga napunim) ustanovimo da mu je pukao desni cilindar.. I sad sam digao ruke od njega.. Toliko muke i novca i vremena sam dao, uzalud..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja