Jump to content

Moto Zajednica

Zvrndov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Zvrndov

  1. imam KLR-a...a problem vise nemam :D ulje je bilo malo gusce, (jer je motor trosio ulje) i kada je hladno ulje se stegne i ne moze da okrene hahaha znam da je sada smesno...ali mnoge ljude sam pitao i nije im palo na pamet... Problem je resen, motor je komplet uradjen...:care:

  2. Imam neke crvene katadioptere koje ću uskoro da postavim sa zadnje strane, a bele sa prednje. Reflektujuće trake nemam i neznam gde bi ih kupio a uzeo bih neke široke odgovarajuće da ih postavim u donjem delu kofera sa svih strana u cilju što bolje vidljivosti, jer toga nikad dosta.

     

    Svako ko radi reklame ima i te reflektujuce folije, verujem da ima svuda... one kao sto se koriste za znakove

     

    evo recimo ovako..swmotech-trax-contourmarking-black-fitted.jpg

  3. neces se naspavati na samonaduvavajucoj podlozi, osim ako nisi mrtav umoran ili pijan.

     

    Naspava se ja uredno na njoj iz kampovanja u kampovanje, vec 5-tu godinu, u svim uslovima i sezonama. I to na ovoj od 25 mm.

     

    Sto ljudi - sto cudi...

     

    ja bolje spavam na toj podlozi i u satoru nego kuci! :lol: a praktikujem da ponesem jos jednu skroz tanku (0,5cm) od armafleksa, pa stavim ispod, ali ne zbog udobnosti, nego da se ne probusi... a svakako ne zauzima mesto kada se zajedno srolaju...;)

  4. Jel ima neko iskustva sa ovim cudom(FiberFix)??? Procitao sam po netu i odgledao sve snimke sa youtube, deluje nestvarno ali izgleda da sljaka! :stabre: Ne bih bas lepio ram od motora kao ovaj od bicikle, ali sigurno moze da nadje svoju namenu u garazi, ali i kao alat za ne daj boze! :care:

     

     

  5. Kao sto vec stoji u naslovu, potrebne su mi karike za Kawasaki KLR tengai, 1990 god (klip je ART std. Fi 100) Cekao sam mesec dana da mi stignu i stigle pogresne! :(:(:(

     

    ZNA LI NEKO GDE MOGU DA IH KUPIM A DA NE CEKAM TOLIKO?! Hvala unapred...:Mina::care:

  6. Ja dugo gledao sebi nekog tengai-a, i nasao sam sta bih mu preradio, po meni najlepsi koji sam ikada video na ovom linku:

     

     

    Odlicno mu stoji bela boja! Dugo sam razmisljao da i ja mog prefarbam u belo, ali onda promena boje u saobracajnoj, kt pregled... bespotrebni troskovi! :D

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja