Jump to content

Moto Zajednica

mivan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    145
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: mivan

  1. Ovaj viked bi trebalo da je sKup u pancevu zna li neko koliko je ulaz i kakav je repertoar itd.:cirka1:

  2. Sta jesti da se podigne nivo gvozdja u krvi? :)

    1. mivan

      mivan

      tothema ampule izbegavaj jer je nuspojava zatvor-nema stolice 5-6-7 dana;moja zena je koristila,pricam iz iskustva.prirodni izvori spanac,kopriva,kelj,cvekla,blitva,dzigerica,crveno meso,ali veoma bitno je i pojacati c vitamin,koji ce pomoci da se pojaca i apsorbcija gvozdja iz hrane. ampule,tablete,i ostala hemija,sve ima neku nuspojavu,i onda pocnes da pijes neke druge tablete da suzbijes tu drugu nuspojavu,i usao si u vrzino kolo.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  3. Ima li neki kolega kameru Eken h9. Da znam da je kinez, ali za tu cenu me interesuje samo za more 10 dana da prezivi :)

    1. mivan

      mivan

      kupio h8r,pre mesec dana.probana u bazenu,malcice na u voznji.za sada,prezadovoljan.ne zanm koliko moze da istera snimanja sa jednim punjenjem baterije.

    2. (See 4 other replies to this status update)

  4. Potrebna pomoc drugacije prirode..naime imam bebicu od 6 meseci i od prvog meseca gotovo konstantno na inhalacijama..ima ceste opstrukcije..upravo smo se vratili pre par dana iz bolnice od upale pluca i opet imamo problem. Preporucite nekog doktora..nekakav nacin lecenja..nesto iz iskustva!

    1. mivan

      mivan

      domaca guscija mast.namazati bebi na grudi.alternativna medicina,ali ne moze da skodi.

       

    2. (See 16 other replies to this status update)

  5. Gospodo, idem u petak relaciju Šabac - Foča (na četiri točka pošto dva još uvek nisu opcija). Imate li neke savete za rute?

    1. mivan

      mivan

      idi na bijeljinu,prema loznici su bili radovi.

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

  6. Drustvo, kakav je put od Trebinja kroz Bosnu do Srbije preko Loznice ?

    1. mivan

      mivan

      prosli ponedeljak se vracao tim putemkroz bosnu odlican i dobar,kako rece kolega,ali cim smo presli drinu,kod zvornika radovi na putu.bolje je preci kod bijeljine.

       

    2. (See 1 other reply to this status update)

  7. Od pre neki mesec naponi na fazama u kuci mi idu od 240-275v..medjufazni 430v..ocigledno to moze bit razlog sto mi je racun skocio 60%..jesam li u pravu?

    1. mivan

      mivan

      u distribuciji,prijavi da ti je stalo brojilo-sutra ujutro ce te probuditi prva smena,izasla na teren,da proveri!

    2. (See 16 other replies to this status update)

  8. ne patim više ... od danas uživam u činjenici da posedujem novu Hondu CTX 700

  9. Ima li neko ko se bavi teretano i bodi bildingom ako ima nek se javi na pp

    1. mivan

      mivan

      Aleksandar sh. to mu je nick na forumu,on se bavi bodi bildingom.

       

  10. jel zna neko nekoga ko uvozi skutere?

    1. mivan

      mivan

      gavra subotica imas ga na polovnim automobilima i saradjuje sa njim dusan-bella moto beograd.kupio sam beverly 250 od njih pre 2 godine,i koliko para-toliko muzike.ja sam zadovoljan.beverlyse ovih dana sprema za sledecu sezonu.ako imas jos neko pitanje,posalji na pp.pozdrav!

  11. Kolege HITNO,HITNO!! U kola se ne razumem najbolje , imam PEUGEOT 308 1.6 2008 GOD Dizel, upalim auto on radi par sekundi i ugasi se , i sve tako , ne moze da upali samo vergla, akumulator ispravan. MOLIM HITAN ODGOVOR , ILI AKO JE NEKO IZ ZEMUNA A DA SE RAZUME DA SE CUJEMO I DA POMOGNE

    1. mivan

      mivan

      mogu da ti dam broj telefona drugara,koji radi u verano motorsu,ali da li ce hteti da ti pomogne i koliko,to ne mogu da ti kazem.

    2. (See 24 other replies to this status update)

  12. zamolio bih da me uputite na temu-snimak coveka koji je napravio prikolicu za motor,da bi mogla i deca da putuju sa njima.trazim ceo dan po forumu,ne mogu da nadjem.hvala unapred!

    1. mivan

      mivan

      cerka je imala ideju da se nasa porodica vozi na motoru,ali ne mozemo svi da stanemo,bla,bla,.....ja se setim bila je tema,i da im pokazem,ali nisam mogao da je nadjem.hvala creative!

    2. (See 2 other replies to this status update)

  13. Da li neko ima iskustva sa firmom Enel iz Beograda u vezi rada u Nemackoj?

    1. mivan

      mivan

      par drugara je radilo za tu firmu,i svi kazu da su bili korektni.svi dogovori su bili ispostovani,ali su ti drugari njihovi stalni radnici.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  14. Da li neko ima iskustva sa firmom Enel iz Beograda u vezi rada u Nemackoj?

  15. Da li je to neko pravilo da na svakom parkingu za invalide kod tržnih centara obavezno parkiraju neki sa, za naše pojmove, malo skupljim kolima a nemaju ni "i" od invaliditeta? Ili se možda raćuna invaliditet mozga?

    1. mivan

      mivan

      ja sam u pancevu slikao svaki put kad sam video tako parkiran auto,napravio citavu kolekciju,preko 100 razlicitih automobila za 2 meseca,i na kraju odustao od svega.jesu oni invalidi,ali u glavi!kasnije ce im se "kasti",kad stigne secer u krvi,pritisak,i ostale posledice ne-kretanja.

    2. (See 7 other replies to this status update)

  16. Skrivenih radara po nekim krševima od kola danas gde god se okreneš... -.-

    1. mivan

      mivan

      u temi maxi voznje,je slika na kojoj kolega culle vodi dijalog sa policajcima,drzeci dokumente u ruci.isli su prema novoj varosi.verovatno ce procitati komentar,pa odgovoriti.

    2. (See 8 other replies to this status update)

  17. Deo od kog i glava na motoru zavisi covek prodaje u "savrsenom" stanju, kad je stigao na adresu videlo se u kakvom je stanju! Koliko neki ljudi nemaju obraza, i koliko ne razmisljaju sta moze zbog tog istog dela nekome da se desi! Karma je cudo, i on je "bajker" Cuvajte se prevaranata

    1. mivan

      mivan

      covek,bajker,sta god da je u pitanju,ako mu je zinulo d.pe za pare,dzaba sve!

    2. (See 4 other replies to this status update)

  18. Vozim najnormalnije dvosmernim putem sa po jednom trakom, kad izlece chika sa kombijem iz sporedne ulice, nije ni pogledao. Jedva sam stigao da ukocim,bukvalno 10-15cm od njega. Stignem ga i pitam dal je normalan, kaze imao si mesta da udjes u drugu traku i da me izbegnes i to onako mrtav ladan. Ja se nerviram pokusavam da mu objasnim (sve to dok vozim pored njega), ali nece taj da kaze izvini. Uzas, kakvih vozaca po Bg-u ima!

    1. mivan

      mivan

      kolege,oduzimanje prednosti dozivljavam najmanje jednom nedeljno.u cetvrtak,u pancevu,kazem coveku koji vozi dvoje maloletne dece na zadnjem sedistu,jesi video trougao na raskrsnici,kaze jesam,pa sta!? sta vise reci?! boli ih uvo!jaci su!

       

    2. (See 8 other replies to this status update)

  19. Reko da podelim ovo sa vama, koliko je tacno ne znam ali ipak procitajte. Od mog druga rodjak radi u vodovodu niskom, i dobili su obavestenje da voda za pice u nisu nije sjajna ali moze da se konzumira, dok je voda u Beogradu katastrofalna i nebi smela uopste da se koristi ali da se to ne objavljuje da nebi nastala opsta panika. Reko im je da jave svojim rodjacima, a on drustvu, tako da ne znam koliko vam znaci ali opet..

    1. mivan

      mivan

      nisam iz beograda,ali je bilo slicnih informacija i za pancevacku vodu;razmislite hladne glave,sta je jeftinije i logicnije,prodavati neispravnu vodu,pa cekati grupnu tuzbu ili zavrnuti slavine i reci da voda nije ispravna.mislim,da su u obavezi,kad voda nije ispravna,da zavrnu ventile!?

    2. (See 13 other replies to this status update)

  20. Вратисмо се хвала драгом милом Богу!!!

  21. Iskustva sa el.cigaretama? hvala

    1. mivan

      mivan

      ili ces ostaviti cigarete ili neces,odluka je tvoja.posle 20 godina,posle teze prehlade,prestao sam da pusim,i to traje duze od 3 godine.bez elektronskih cigareta,bez bilo kakvih preparata,pomagala.kao sto rekoh,odluka je samo tvoja!

    2. (See 11 other replies to this status update)

  22. Pita me lik na pumpi za koliko da sipa. Ja reko': "za 5000 din." Kaže mi on: "Uz svako natočeno gorivo u iznosu preko 3000 din dobija se Karleušin cd na poklon" Ja reko': "sipaj dva puta po 2500 din."

    1. mivan

      mivan

      a da oni nama plate da uzmemo taj cd?!?to je,valjda,jedini nacin da se smanji ta hiperprodukcija!

       

    2. (See 12 other replies to this status update)

    1. mivan

      mivan

      treba slati takve slike u mup,sa datumom i vremenom kada i gde se dogodilo,pa ce valjda i njih nauciti redu i disciplini.

    2. (See 10 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja